Fusion'da ölçülendirme ve sayfalandırma dışa aktarma için bir iş akışı olup olmadığını merak ediyorum

Fusion'da ölçülendirme ve sayfalandırma dışa aktarma için bir iş akışı olup olmadığını merak ediyorum

kubatmldr
Enthusiast Enthusiast
427 Görüntüleme
1 Yanıt
Mesaj 1 / 2

kubatmldr
Enthusiast
Enthusiast

Selamlar,

Fusion 360 kullanmaya yeni başladım, şu anda AutoCAD'de ve daha önce Inventor'da çalışıyorum. Fusionda modelleme ama Autocad'de ölçülendirme ve sayfalandırma için bir iş akışı olup olmadığını merak ediyordum. Inventor kullandığımda çizim dosyalarımızı dwgs haline getirebiliyorduk, böylece AutoCAD kullanıcıları bunu inceleyebiliyordu.  Sanırım  dışa aktarabilirim ama daha karmaşık bir şeyin mevcut olup olmadığını merak ettim.

Şimdiden teşekkürler,

0 Beğeni
Kabul edilen çözümler (1)
428 Görüntüleme
1 Yanıt
Reply (1)
Mesaj 2 / 2

TuncayBAKKAL01
Advisor
Advisor
Kabul edilen çözüm

Merhaba,

Birkaç yöntemle transfer mümkün, örneğin datanızı link olarak paylaşıp, hiç programı olmayan kullanıcıların web browser üzerinden erişmesini sağlayabilirsiniz. Export seçeneği ile farklı formatta çizimleri atabilirsiniz, drawing penceresinde oluşturulan 2d resimleri, export başlığından pdf ve dwg olarak indirebilirsiniz.

TuncayBAKKAL

AutoCAD Eğitmeni ve Danışmanı
AutoCAD ve Fusion 360 Görsel Eğitim
Fusion 360 Kitabı Çıktı!
http://www.tuncaybakkal.com
Instagram: @tuncay_bakkal
Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" ("Accept as Solution") seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.
Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" ("Kudos") ile ödüllendirin.