Fusion 360 Upload Sorunu

Fusion 360 Upload Sorunu

Anonymous
781 Görüntüleme
4 Yanıt
Mesaj 1 / 5

Fusion 360 Upload Sorunu

Anonymous
Uygulanamaz

GrabCAD sitesinden dosya indiriyorum ve dosyanın içinden istediğim şeyi fusion 360 programına yükleyemiyorum. Sürükle bırak yeri hiç çalışmıyor. Select Files seçeneğinden ise indiriğim klasörün tamamını yüklüyor. Yükleme bittikten sonra tıkladığımda ise fusion 360 web sayfama yönlendiriyor. Programda mı bir sorun var laptopta mı anlamadım.

0 Beğeni
Kabul edilen çözümler (3)
782 Görüntüleme
4 Yanıt
Replies (4)
Mesaj 2 / 5

Frkngnl
Collaborator
Collaborator
Kabul edilen çözüm

Merhaba, 

Yüklediğiniz dosyanın formatını öğrenebilir miyim? Fusion 360'a hemen hemen tüm formatlarda data upload edebiliyorsunuz ancak direk Fusion 360 ile açabileceğiniz dosyalar değişiklik gösteriyor. Dosyayı buraya upload ederseniz deneyebilirim.

Furkan Günal
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayınız, böylece daha sonra bu probleme çözüm arayan kullanıcılar çözüme hızlıca ulaşabilir.

EESignature

Mesaj 3 / 5

Anonymous
Uygulanamaz

Dosyalar ektedir. Gripper yazanlar bir klasörde indi. Bluerobotics ayrı bir klasör.

0 Beğeni
Mesaj 4 / 5

Frkngnl
Collaborator
Collaborator
Kabul edilen çözüm

Merhaba,

Attığın rar dosyasından bluerobotics adında bir klasör çıkmadı ben de içindeki dosyaları upload ettim.

Attığın rar. dosyasında Solidworks'ten export edilmiş sldprt, sldasm dosyaları ve .stl dosyaları var.
Fusion 360'a upload ederken  sldprt ve sldasm dosyalarını seçersen, sana 3 tane assembly dosyası olduğunu ve hangisinin ana montaj dosyası olduğunu soracaktır görseldeki gibi:

Ekran Alıntısı6.PNG

Ben burada end_effector dosyasını seçtim.  ve dosyayı açabildim.

Ekran Alıntısı8.PNG

.stl dosyalarını görmek istiyorsan onlar için ayrıca upload yapabilirsin.

Eğer Fusion 360 eğitim lisansı kullanıyorsan buradaki dönüştürme adımlarını sen de bir sorun olmadan uygulayabilirsin.

Furkan Günal
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayınız, böylece daha sonra bu probleme çözüm arayan kullanıcılar çözüme hızlıca ulaşabilir.

EESignature

Mesaj 5 / 5

Anonymous
Uygulanamaz
Kabul edilen çözüm

Teşekkür ederim😊