Duyurular
Autodesk Community, 26 Nisan ile 27 Nisan arasında temel bakımı tamamladığımız için salt okunur olacaktır. Tamamlandığında bu başlığı kaldıracağız. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Fusion 360 da Montaj içinde parçaya unsurlarını değiştirme ve tekrar başka parçaya otomatik geçiş

serkanleblebiciVYZ4G
Contributor Contributor
491 Görüntüleme
3 Yanıt
Mesaj 1 / 4

Fusion 360 da Montaj içinde parçaya unsurlarını değiştirme ve tekrar başka parçaya otomatik geçiş

serkanleblebiciVYZ4G
Contributor
Contributor

Fusion 360 içinde bir montaj dosyası oluşturuyorum. içine iki parça dosyasını ekliyorum. Montaj1 alt kırılımında parça1 ve parça2 var. bu montaj dosyasından parça1 içine geçiş yapıp edit in place komutu ile parçanın özelliklerini değiştirdikten sonra diğer ikinci parçaya(parça2) içine geçişi hızlı yapamıyorum. önce montaja geri dönüp sonra geçiş yapabiliyorum. solidworkste direk geçiş var dı bunda yok mu böyle bir komut.

0 Beğeni
Kabul edilen çözümler (1)
492 Görüntüleme
3 Yanıt
Replies (3)
Mesaj 2 / 4

Gokhan_Kaya
Mentor
Mentor
Kabul edilen çözüm

Merhaba Evet benimde bildigim kadarı ile  yerinde düzenleme yaptıgınızda üst kısımda yerinde düzenlemeyi bitir demeden diger düzenlemeler geciş yapamıyor 

Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" ("Accept as Solution") seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.
Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" ("Kudo") ile ödüllendirin.

Gökhan Kaya
Tehcnical Manager
Autodesk Inventor Certified Professional 2015
LinkedIn

MSI WS 60 i7 Quadro M2000M

Mesaj 3 / 4

Olcay.Kuk
Alumni
Alumni

Merhaba @serkanleblebiciVYZ4G 

Probleminizle ilgili @Gokhan_Kaya tarafından çözüm önerisi paylaşıldı. Eğer çözüm olduysa doğru yanıtı "ÇÖZÜMÜ KABUL ET" olarak işaretlemenizi rica ederiz. Diğer topluluk kullanıcıları da bu doğrultuda doğru yanıtı öğrenmiş olur ve fayda sağlanmış olunur.

Eğer sorununuz devam ediyorsa, lütfen son durumla ilgili güncel durumunuzu paylaşmanızı rica ederiz. Alternatif çözüm önerileri ve daha detaylı bilgilendirici yanıtlar almanız mümkün olur.

Forumlarımızda çözülen sorularınızı lütfen  ÇÖZÜMÜ KABUL ET  olarak işaretleyin!
Beğendiğiniz mesajları lütfen "BEĞENİ" ile ödüllendirin!

Olcay Kük
Topluluk Yöneticisi

0 Beğeni
Mesaj 4 / 4

serkanleblebiciVYZ4G
Contributor
Contributor

çözüm olmadı.  Böyle bir özellik yok ise Fusion ekibi bunu güncelleme ile acilen düzeltmelidir.

0 Beğeni