- Yeni Olarak İşaretle
- Sık Kullanılan
- Takip Et
- Sessize al
- RSS Akışını Takip Et
- Vurgula
- Yazdır
- Bildir
Merhaba Arkadaşlar,
Orta seviye diyebileceğim (i5 9300h + 1660ti) bilgisayarımla katıldığımız farklı robotik yarışmalarında +1500 parçalık projeler geliştiriyoruz. Projenin sonlarına geldikçe assemble yaptığım dosyanın performansı fazlasıyla düşüyor. Bunun benim çalışma sistemimden kaynaklandığını düşünüyorum. Nasıl çalıştığımı anlatmak gerekirse, tüm parçaları ayrı dosyalarda (Sadece sketch ve birkaç katı modelleme komutundan oluşan küçük dosyalar) modelliyorum. Öncelikle bu parçaları sub-assemble dosyalarında (içeriği çağırdığım tüm componentleri rigid revolute etc. montaj ilişkilerini tanımlıyorum) topluyorum. Sonunda ana assemble dosyasında birleştiriyorum. Böylece her şey düzenli olduğundan en başta oluşturduğum dosyada bir değişiklik yapmak istediğimde kolayca bulabiliyorum ve değişiklik değişiklik en son dosyaya kadar aktarılıyor.
Sizler nasıl çalışıyorsunuz? Performansı en optimum seviyede tutmak için nasıl çalışmalıyız?
Teşekkürler.
@esenginege , konu başlığı daha anlaşılır olması için @Olcay.Kuk tarafından düzenlendi. Önceki başlık "Çok Parçalı Projelerde Montaj Çalışmaları ve İş Akışı Nasıl Olmalıdır?"
Çözüldü! Çözüme gidin.