- Yeni Olarak İşaretle
- Sık Kullanılan
- Takip Et
- Sessize al
- RSS Akışını Takip Et
- Vurgula
- Yazdır
- Bildir
Bir eğitmen olarak Autodesk e kaydoldum ve imac bilgisayarıma fusion 360 ı kurdum. İlk defa bir tasarım eğitimi alıp bir cad programını deniyorum. Bu konuda acemi sayılırım. Yalnız eğitim videolarındaki fusion ile bendeki yüklü olan fusion arasında menu yerleşimi ve menü içerikleri arasında fark var. Bu da eğitimi benim için zorlaştırıyor hem zaman kaybı hem fazladan uğraş gerektiriyor. Bazen işin içinden çıkamaz hale geliyorum. Bu da eğitimi benim için verimsizleştiriyor.
Örneğin eğitim videosonda üstteki toolbar dediği yerde direk sketch menusü gözükürken bendeki fusionda araki bulasın. Birkaç yere tuşladıktan sonra belirdi. Ayrıca toolbarı istediğiniz yere tutup çekin diyor ama yine bendekinde yok ne çekilebiliyor ne taşınabiliyor. Eğitimdeki Fusion arayüzü daha sade anlaşılır ve tüm arananlara tek yerden ulaşılabiliyorken yüklediğim Fusion bana çok daha karmaşık ve işlevsellik açısından zayıf geldi. Ayrıca eğitimdeki SKETCH PALETTE menusunde olan çoğu bölüm bendekinde yok. Örneğin eğitimde constraints başlığı altında onlarca tuş var ve göstererek işlem yapıyor. Bende böyle bir alan yok. Buna benzer onlarca sorun var.
Olmayan yada gözükmeyen yada başka yerlere taşınmış menülerle bu eğitimi tamamlamak ve verim almak bir işkence...
Imac için program şablonu ve menüleri farklı mı?
Eğitimdeki eski sürüm, yüklediğimiz değiştirilmiş yeni sürüm mü?
Yada bize sunulan kısıtlanmış kırpılmış bir versiyon mu?
Autodesk e kaydolurken fusion için bireysel ve çoklu sınıflar için seçeneği vardı? Bu değiştirilemez deniyordu. Bunu daha sonradan değiştiremiyor muyuz? Aralarındaki farklar nelerdir? Otomatik güncelleme hepsinde var mı? Ayrıca programı kurmadan direk tarayıcı üzerinden fusion kullanılabiliyor mu? Kullanılıyorsa nerden giriliyor?
Çözüldü! Çözüme gidin.