Duyurular
Attention for Customers without Multi-Factor Authentication or Single Sign-On - OTP Verification rolls out April 2025. Read all about it here.

Autodesk hesabıma giriş yapamıyorum.

atliturgay
Observer

Autodesk hesabıma giriş yapamıyorum.

atliturgay
Observer
Observer

Okul ile ilişiğim kesildiği için mail hesabımı silmişler ve autodesk hesabıma girmeye çalıştığımda iki adımda doğrulama ekranında cep telefonuma aktivasyon kodu göndermiyor. illaki mail adresime gönderecek. mail adresim de kapalı olduğu için dosyalarıma erişemiyorum. Ne yapabilirim.

0 Beğeni
Yanıtla
Soluciones aceptadas (1)
191 Görüntüleme
3 Yanıt
Respuestas (3)

Gokhan_Kaya
Mentor
Mentor

Merhaba @atliturgay Autodesk'e Destek talebi acarak mesaj gelmedigini iletin düzelteceklerdir. 

Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" ("Accept as Solution") seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.
Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" ("Kudo") ile ödüllendirin.

Gökhan Kaya
Tehcnical Manager
Autodesk Inventor Certified Professional 2015
LinkedIn

MSI WS 60 i7 Quadro M2000M

0 Beğeni

atliturgay
Observer
Observer

Destek için arama yaptığımda ingilizce autodesk sayfasına yönlendiriyor. Türkçe destek bulunmuyor mu? Link gönderebilir misiniz?

0 Beğeni

Gokhan_Kaya
Mentor
Mentor
Kabul edilen çözüm

Merhaba @atliturgay 

Destek sayfaları İngilizce olacaktır şu an için local dil destegi yoktur 

target=_blanktarget=_blankhttps://www.autodesk.com/tr/support bu sayfadan yazarak destek almanız gereklidir

Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" ("Accept as Solution") seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.
Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" ("Kudo") ile ödüllendirin.

Gökhan Kaya
Tehcnical Manager
Autodesk Inventor Certified Professional 2015
LinkedIn

MSI WS 60 i7 Quadro M2000M

0 Beğeni