Duyurular

Aralık ayından itibaren topluluktaki 10 yıl ve daha eski içerikleri arşivleyeceğiz. Bu SSS daha fazla bilgi sağlamaktadır.

array komutuyla yapılan tasarımdaki tüm bileşenleri gösteren parça listesi

Anonymous

array komutuyla yapılan tasarımdaki tüm bileşenleri gösteren parça listesi

Anonymous
Uygulanamaz

Tek bodyden bir dizi yaptım. Çizimde tek tek parçaları seçemedim, çünkü bunlar bileşen değildi. Modele geri dönüp tüm ilgili parçaları parçalara ayırdım ve bunlar şimdi parça listesinde ayrı ayrı öğeler olarak gösteriliyor, yani bu durumda listede aynı parçadan  35 adet var ancak her birinini ayrı parça nosu var. Bu durumda dizi, body yerine bir parçalardan mı yapılmış olur?

0 Beğeni
Yanıtla
Soluciones aceptadas (1)
583 Görüntüleme
2 Yanıt
Respuestas (2)

TuncayBAKKAL01
Advisor
Advisor
Merhaba, Ayırdığınız parçaları işlem sonrası Combine ile tekrar birleştirmek mümkün olmaz mı?

TuncayBAKKAL

AutoCAD Eğitmeni ve Danışmanı
AutoCAD ve Fusion 360 Görsel Eğitim
Fusion 360 Kitabı Çıktı!
http://www.tuncaybakkal.com
Instagram: @tuncay_bakkal
Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" ("Accept as Solution") seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.
Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" ("Kudos") ile ödüllendirin.

0 Beğeni

Gokhan_Kaya
Mentor
Mentor
Kabul edilen çözüm

Merhaba @Anonymous 

Tuncay hocamın söyledigi @TuncayBAKKAL01  yöntemi  deneyiniz.

Benim size tavsiyem eğer coğaltmalı bir tasarım yapacaksanız. Çoğaltma işlemi yapmadan önce gövdeleri(Body) leri Component(Kompanent) e çevirip sonra pattern komutları ile çogaltın eğer Gövde (body) çoğaltıp sonra bu gövdeleri (body) component yaparsanız hepsi birbirinden farklıymış gibi görecektir. BOM da adet değil parca sayısı artacaktır

Kolay Gelsin

Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" ("Accept as Solution") seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.
Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" ("Kudo") ile ödüllendirin.

Gökhan Kaya
Tehcnical Manager
Autodesk Inventor Certified Professional 2015
LinkedIn

MSI WS 60 i7 Quadro M2000M