TASARIMI YANLIŞLIKLA SİLDİM

h2syn
Contributor Contributor
1.499 Görüntüleme
2 Yanıt
Mesaj 1 / 3

h2syn
Contributor
Contributor

Fusion 360 üzerinden yapmış olduğum çizimi yanlışlıkla çizdim ve tasarım programın portalına otomatik kaydedildiği için pc ye kaydetmeye gerek duymazdım. Çizim gitii nasıl kurtarabilirim bir fikri olan var mı?

0 Beğeni
Kabul edilen çözümler (2)
1.500 Görüntüleme
2 Yanıt
Replies (2)
Mesaj 2 / 3

tolgay.hickiran
Advisor
Advisor
Kabul edilen çözüm
Yanlışlıkla "çizdiniz", sanıyorum sildiniz. Sildiğiniz yer eğer Fusion ın proje ortamındaysa online olarak ta silmiş oldunuz sanırım. Tam olarak yazdığınız şeyi anlamakta güçlük çekiyorum, tekrar anlatırsanız sevinirim.

Some worthwhile ideas
Copy Design should rename ilogic Rules too!
Why Nastran In-CAD doesn't have an SDK?IMPLEMENTED!

Tolgay Hickiran
Founding Partner
SignatureSignature

website
emailskypelinkedinyoutubeemail

Mesaj 3 / 3

Gokhan_Kaya
Mentor
Mentor
Kabul edilen çözüm

Merhaba @h2syn

Fusion 360 yazılımında oto kayıt mevcuttur. ve bunu local bilgisayar dada saklar ama genelde eğer dosyaları kullanıcı tarafından silinmiş ise veya kayıt edilmiş ise otomatik olarak bu kayıtları temezleyebilmekte ama siz localde kayıt etmiş oldugu adrese şu makalede anlattıgı sekilde ulaşıp bakın burada belki bulabilirsiniz

ama eğer dosyanızı direk dashboard tan silfdiyseniz ne yazıkki bulut ortamından silin miştir onun için yapılabilecek bir işlem yok

Local dosya adresleri için şu linki kontrol edin

https://knowledge.autodesk.com/support/fusion-360/troubleshooting/caas/sfdcarticles/sfdcarticles/How...

Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" ("Accept as Solution") seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.
Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" ("Kudo") ile ödüllendirin.

Gökhan Kaya
Tehcnical Manager
Autodesk Inventor Certified Professional 2015
LinkedIn

MSI WS 60 i7 Quadro M2000M