Duyurular

Community notifications may experience intermittent interruptions between 10–12 November during scheduled maintenance. We appreciate your patience.

SOLIDWORKS uzantılı dosyayı duzenliyemiyorum

Anonymous
Uygulanamaz
494 Görüntüleme
3 Yanıt
Mesaj 1 / 4

Anonymous
Uygulanamaz

SOLIDWORKS uzantılı dosyayı Fusion 360 ile upload ediyorum açtığım da google dan açılıyor , Google üzerinden masaüstü ile aç dediğimde ise hata verip upload ediniz diyor

İşim acil olduğu için yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

0 Beğeni
Kabul edilen çözümler (2)
495 Görüntüleme
3 Yanıt
Replies (3)
Mesaj 2 / 4

Sualp.Ozel
Community Manager
Community Manager

@Anonymous 

Fusion 360 i hangli lisas ile kullaniyorsunuz?

Ticari mi?,

kisisel mi?

yada Egitim lisasi i mi?

Sualp Ozel

Autodesk

Sualp Ozel, PE
Principal Product Manager
0 Beğeni
Mesaj 3 / 4

Sualp.Ozel
Community Manager
Community Manager
Kabul edilen çözüm

@Anonymous 

Autodesk hesabinizi gozden gecirdim. Fusion 360 i kisisel lisans ile kullandiginizi gordum

Kisisel (personal) lisans kullaniminda bazi fonksoynlar kisitlidir. Bu ozellinkleri kullanmak icin Ticari lisans aboneligine ihtiyaciniz var.

Kisisel lisasdaki kisitlamalari ve bu konuda daha detayli bilgiyi bu link de bulabilirsiniz. 

https://knowledge.autodesk.com/support/fusion-360/learn-explore/caas/sfdcarticles/sfdcarticles/Fusion-360-Free-License-Changes.html

File import  limits for personal use:

Sualp Ozel, PE
Principal Product Manager
Mesaj 4 / 4

Anonymous
Uygulanamaz
Kabul edilen çözüm

merhabalar  cevabınız için çok teşekkür ederim .Fusion ile ilgili bir kaç bilgi daha almak istiyorum bunun için siz de  uygun görürseniz sizinle iletişim kurmak istiyorum , ulaşmam için mail veya farklı bir araç verebilirmisiniz ?

0 Beğeni