Sketch açıldığında otomatik dik bakması

Anonymous
Uygulanamaz
752 Görüntüleme
2 Yanıt
Mesaj 1 / 3

Anonymous
Uygulanamaz

FUSİON 360 PROGRAMINDA AÇTIGIMIZ ZAMAN CİZİM YAPMAYA BAŞLADIGIMIZ SIRADA CREATE SKETCH BASTIGIMIZDA YÜZ SEÇTİĞİMİZ HALDE HALEN HOME YÜZÜNDE DURMAKTADIR 

BUNUN NASIL YAPABİLİRİM SİLMEYE ÇALIŞTIM SİLEMİYORUM 1 SENE ÖĞRENCİ SÜRÜMÜ OLDUGU İÇİN 1 SENE GEÇMEDEN SİLEMİYORUM ACİL BANA YARDIM EDEBİLİR MİSİNİZ 

0 Beğeni
Kabul edilen çözümler (2)
753 Görüntüleme
2 Yanıt
Replies (2)
Mesaj 2 / 3

Gokhan_Kaya
Mentor
Mentor
Kabul edilen çözüm

Merhaba @Anonymous 

Postunuzun daha net cevap alabilmesi için yeni bir başlıga taşıdım

Cevap

eğer skech açtıgınızda size dik olarak bakmanız gerekiyorsa Sağ üst kösede profil adınızı tıkladıgınızda Preference tıklayın açılan pencerede Sol agaçta general altında Design başlıgını tıklayın burada Auto look at Sketch çek işaretini işaretleyin

Kolay Gelsin

GK

Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" ("Accept as Solution") seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.
Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" ("Kudo") ile ödüllendirin.

Gökhan Kaya
Tehcnical Manager
Autodesk Inventor Certified Professional 2015
LinkedIn

MSI WS 60 i7 Quadro M2000M

0 Beğeni
Mesaj 3 / 3

Frkngnl
Collaborator
Collaborator
Kabul edilen çözüm

Merhabalar,

Bunun sebebi 3D Sketch'i aktif hale getirmiş olmanız.

Bir yere sketch açtıktan sonra Sketch Palette'in en altındaki 3D Sketch seçeneğini inaktif hale getirdikten sonra, Sketch'i sonlandırıp yeni bir sketch açtığınızda dik bakış atacağını görebilirsiniz.

Bu arada Autodesk lisansları uygulamalara değil kullanıcı hesaplarına tanımlandığı için istediğiniz zaman bir ürünü silebilir ve tekrar yükleyebilirsiniz. 

İyi çalışmalar dilerim.

Furkan Günal
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayınız, böylece daha sonra bu probleme çözüm arayan kullanıcılar çözüme hızlıca ulaşabilir.

EESignature

0 Beğeni