- Yeni Olarak İşaretle
- Sık Kullanılan
- Takip Et
- Sessize al
- RSS Akışını Takip Et
- Vurgula
- Yazdır
- Bildir
Deneyimlerime göre, hem Inventor hem de Fusion altmontajdan üstmontaja hareket aktarımında çok kullanışsız geldi. Rulmanı düşünün, iki silindir bileşeninin ortak bir eksen üzerinde hareket ettiği şekilde mekanik bir bağlantıya sahip. Mantıklı olarak, rulmanı bir montaj olarak oluşturur, hareket bağlantısını ayarlarım. Ardından, başka bir montaja import ederim, dış silindire bağlı bir nesneyle iç silindire bağlı başka bir nesne ile bir bağlantı oluşturmak için. Mevcut montajda, dış ve iç rulman parçalarıyla ilişkili olan nesneler, rulman montajında önceden kurulan hareket bağlantısını devralmalıdır. Rulman bileşenlerine bağlı nesneler, rulman montajının hareket bağlantısına uygun olarak hareket etmeli diye düşündüm ancak rulmanla doğru bir hareket simülasyonu yapmanın tek yolu, iç ve dış parçaları hareket ettiği montajlara ayırmak oluyor. sadece bu şekilde rulmanı tek bir birim olarak kontrol edemiyorum. Montaj bağlantısı üzerine birkaç eğitime baktım ve bu sorunu ele alan bir kaynak göremedim. Bunu yapmanın bir yolu var mı? bu bilgiyi başka amaçlar ilede kullanabilirim?
Çözüldü! Çözüme gidin.