Fusion 360 Thread

Fusion 360 Thread

suleymanuludag
Advocate Advocate
741 Görüntüleme
5 Yanıt
Mesaj 1 / 6

Fusion 360 Thread

suleymanuludag
Advocate
Advocate

Merhabalar ölçüsü verilmiş  bir çap üzerine metrik profil diş uyguladığım bana ölçüme yakın kendi tablosunu sunuyor getiriyor örneğin 101 çapında bir yüzeye 1.5 diş uyguluyorum kendi ölçüleri 100,105,110 diye gidiyor ben ara ölçüde bir çap belirleyemeyecekmiyim

Kabul edilen çözümler (1)
742 Görüntüleme
5 Yanıt
Replies (5)
Mesaj 2 / 6

Gokhan_Kaya
Mentor
Mentor

Merhaba @suleymanuludag 

fusion 360 için de  standart caplar mevcuttur ve bu standartların dışında kendi özgü capları ve dişleri ekleytebilirsin bunu arka planda yapabiliriz ama biraz zahmetlidir ama istersen şu eklenti senin istedigini yapabilir bir deneyebilirsin

Custom Screw Creator plugin for Fusion 360.

Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" ("Accept as Solution") seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.
Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" ("Kudo") ile ödüllendirin.

Gökhan Kaya
Tehcnical Manager
Autodesk Inventor Certified Professional 2015
LinkedIn

MSI WS 60 i7 Quadro M2000M

Mesaj 3 / 6

Olcay.Kuk
Alumni
Alumni

Merhaba @suleymanuludag 

Çözüm önerisi sorununuz için geçerli oldu mu? Son durum hakkında bilgi verebilir misiniz.

Forumlarımızda çözülen sorularınızı lütfen  ÇÖZÜMÜ KABUL ET  olarak işaretleyin!
Beğendiğiniz mesajları lütfen "BEĞENİ" ile ödüllendirin!

Olcay Kük
Topluluk Yöneticisi

0 Beğeni
Mesaj 4 / 6

suleymanuludag
Advocate
Advocate

Malesef indirdiğim eklenti sadece çapı belirleyebiliyoruz diş adımını belirleyemiyoruz,kendi verdiği adım ölçüsü nedir onu da anlamadım  Edit yaptığımda yine programın thread ına yönlendiriyor oda yine kendi standartlarını veriyor.

0 Beğeni
Mesaj 5 / 6

iSuat
Advocate
Advocate
Kabul edilen çözüm

Merhaba. Eğer çok hassas değil ise coil ya da sweep ile diş açıyorum. aşağıda örnek var

Screenshot_1.png

Eğer daha profesyonel bir çözüme ihtiyacınız varsa bu başlık işinizi görecektir 

https://knowledge.autodesk.com/support/fusion-360/troubleshooting/caas/sfdcarticles/sfdcarticles/Cus...

Mesaj 6 / 6

Olcay.Kuk
Alumni
Alumni

Merhaba @suleymanuludag 

Sorununuz çözüldü mü? Son durum hakkında bilgi verebilir misiniz.

Forumlarımızda çözülen sorularınızı lütfen  ÇÖZÜMÜ KABUL ET  olarak işaretleyin!
Beğendiğiniz mesajları lütfen "BEĞENİ" ile ödüllendirin!

Olcay Kük
Topluluk Yöneticisi

0 Beğeni