Fusion 360 sheet metal pdflerini buluta ve dışarı aktarmak

suleymanuludag
Advocate Advocate
534 Görüntüleme
2 Yanıt
Mesaj 1 / 3

suleymanuludag
Advocate
Advocate

Merhabalar,sheet metalde birden fazla profil oluşturdum yalnız herbir profil için yeni komponent açmam gerekiyormuş sanırım çünkü profillerin  pdflerini buluta ve dışarı kaydetmek istiyorum aynı anda sadece bir profil için flat pattern  oluşturuyor ikincisini yapmak için ilkini silmem lazım ozamanda  buluta kaydettiğim pdf drawing değişiklikten dolayı uyarı gösteriyor.sheet profili proje içinde copyasıda alınmıyor exportda edilmiyor varmı bunun başka yolu

@suleymanuludag 

Konu başlığı daha anlaşılır olması için @Olcay.Kuk tarafından düzenlendi. Önceki başlık "sheet metal"

0 Beğeni
Kabul edilen çözümler (1)
535 Görüntüleme
2 Yanıt
Replies (2)
Mesaj 2 / 3

ulasdeniz
Mentor
Mentor
Kabul edilen çözüm

BEN BAZEN  şöyle bir yol izliyorum.  Parçayı çok gövderli olarak modelliyorum sonra her bir gövdeyi componente çeviriyorum. bunu yaparken montajı da ooluşturabiliyor. teknik resimde de montajı kullanıyorum. parçaları da tek tek açabiliyorum o zaman. değişiklik  için çok gövdeli part dosyasından yapıyorum tüm dosyalar güncellenior. 

Ulaş Deniz

Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" ( "ACCEPT AS SOLUTION" ) seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.
Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" (KUDO) ile ödüllendirin.
Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCkJpVueGScmJvW1RIgqttSg

Mesaj 3 / 3

Olcay.Kuk
Alumni
Alumni

Merhaba @suleymanuludag 

Probleminizle ilgili @ulasdeniz tarafından çözüm önerisi paylaşıldı. Eğer çözüm olduysa yanıtı "ÇÖZÜMÜ KABUL ET" olarak işaretlemenizi rica ederiz. Diğer topluluk kullanıcıları da bu doğrultuda doğru yanıtı öğrenmiş olur ve fayda sağlanmış olunur. Eğer sorununuz devam ediyorsa, lütfen son durumla ilgili güncel durumunuzu paylaşmanızı rica ederiz.

Forumlarımızda çözülen sorularınızı lütfen  ÇÖZÜMÜ KABUL ET  olarak işaretleyin!
Beğendiğiniz mesajları lütfen "BEĞENİ" ile ödüllendirin!

Olcay Kük
Topluluk Yöneticisi

0 Beğeni