selam @sekmeceliolu ,
Kesin emin değilim ama sorunun silindirik yüzey üzerinde çok fazla keskin köşeli boşaltmalar yapıldığı için böyle yüzey hataları oluştuğunu tahmin ediyorum. Test etmek için Free Form modelleme ile silindir oluşturdum ve keskin köşeli boşaltma verdim (aşağıdaki resimlerdeki gibi). Böyle modelde 5 çizgi 1 vertex (nokta) üzerinde birleşmiş bölgelere sebep oluyor. İdeal durumda 1 vertex'den 4 çizgi çıkmalıdır.
Problem sketch 85 ile yaptığınız işlemden sonra oluşmuş. Yüzeyde hata oluşan yere küçük bir Fillet atarsanız düzelir.
Bir öneri daha vermek istiyorum, dosya gerçekten gereğinden fazla ağır. Çalıştığınız modelde olabildiğince az sketch kullanmalısınız, modelleme mantığını önceden buna göre planlamalısınız. (90 sketch değil 😄 ) Böylece hata alma ihtimaliniz ve zaman kaybınız azalır. Mesela bu parçayı sheet metal olarak 1 sketch ile modelleyebilirdiniz. Zaten muhtemelen sheet metal ile üretilir. Örnek sheet metal modeli ekte paylaşıyorum.
Yanıtım yardımcı olduysa "çözüm olarak işaretleyebilirsiniz", sorunuz varsa sorabilirsiniz.