Fusion 360 ile Ofis Sandalyesi Modelleme Yarışması Sonuçları

Olcay.Kuk
Alumni Alumni
1.186 Görüntüleme
5 Yanıt
Mesaj 1 / 6

Olcay.Kuk
Alumni
Alumni

12 Ocak tarihinde yayınlanan Fusion 360 ile Ofis Sandalyesi Modelleme yarışmamızın kazananları değerli Autodesk Expert Elite üyelerimizden oluşan jüri üyelerimiz Furkan Günal, Gökhan Kaya, Tolgay Hıçkıran, Tuncay Bakkal ve Kıvanç Kızıldemir'in değerlendirmeleri neticesinde belirlendi. 

Kazanan yarışmacılarımızı tebrik ediyoruz. Tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz.

1. @BazarTuvakov 

https://forums.autodesk.com/t5/fusion-360-ile-ofis-sandalyesi/hoonicasters/cns-p/11687129

hoonicasters_final_2023-Jan-18_03-59-48AM-000_CustomizedView12035554039_jpg.jpg

2. @xmozdemir 

https://forums.autodesk.com/t5/fusion-360-ile-ofis-sandalyesi/fusion-360-ofis-sandalyesi-tasarimi/cn...

6.png

3. @hasantopal2002 

https://forums.autodesk.com/t5/fusion-360-ile-ofis-sandalyesi/ofis-sandalyesi-tasarimi-autodesk-fusi...

ofis sandalyesi 1.png

Forumlarımızda çözülen sorularınızı lütfen  ÇÖZÜMÜ KABUL ET  olarak işaretleyin!
Beğendiğiniz mesajları lütfen "BEĞENİ" ile ödüllendirin!

Olcay Kük
Topluluk Yöneticisi

1.187 Görüntüleme
5 Yanıt
Replies (5)
Mesaj 2 / 6

hasantopal2002
Explorer
Explorer
Öncelikle bu güzel etkinliğin yapımında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Gerek forum olsun gerek sosyal medya hesapları ve paylaşılan webinar videoları olsun bizim tasarım yeteneğimizi geliştirmemiz adına güzel bir fırsat sağlıyor ve bu Türkçe içeriklere tamamen ücretsiz bir şekilde ulaşılması ayrıca güzel bir detay. 
Beni bu ödüle layık gören jüri üyelerine de teşekkürlerimi sunuyorum. Yarışmaya katılan herkesi tebrik ediyorum çok detaylı ve güzel gözüken tasarımlar var.
Mesaj 3 / 6

xmozdemir
Explorer
Explorer

Fusion360 ile tanışmamı sağlayan, eğitimler ve webinarlar vasıtasıyla bizlere bilgi birikimini aktarmaya çalışan, CAD konusunda idol başta @Anonymous ve bize bilgilendirmeler sağlayıp her zaman ilgili olduğu için @Olcay.Kuk sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Güzel bir etkinlik oldu herkesin elinden geleni fazlasıyla yapmış olduğu bir yarışmaydı. Yarışmaya katılan arkadaşlarla farklı etkinliklerde yine keyifle yarışmak dileğiyle hepinizin eline sağlık. Autodesk'in bu tür çalışmalarının artması dileğiyle.

Saygılarımla esenlikler dilerim.

Mesaj 4 / 6

BazarTuvakov
Advocate
Advocate

Merhaba,

Yarışmayı düzenlediğiniz için teşekkürler, bizim için yaratıcılığımızı ve yeteneklerimi pekiştirmemiz için eğlenceli bir aktivite oluyor. Katılımcıların eline sağlık.

Mesaj 5 / 6

Frkngnl
Collaborator
Collaborator

Herkese selamlar,

@BazarTuvakov , @xmozdemir , @hasantopal2002, @Talha_Adıyaman@welacog  Yarışmasına katılımınız için teşekkür ederiz 🙂 Tüm çalışmalar birbirinden güzel ve değerli.

Yarışmanın yanında,  sizin adınıza birer Autodesk Katılım sertifikası düzenlemeye karar verdik. Katılım sertifikası düzenleyebilmemiz için, Ad, soyad ve mail adresi bilgilerinizi benimle özel mesaj ile paylaşabilir misiniz?

04.02.2022 Tarihine kadar bilgileri iletebilirseniz çok memnun olurum. Sertifika sistemine ekleme işlemine o tarihte başlayacağım.

Autodesk Sertifika sistemine sizi kaydettikten sonra tarafınıza bir mail iletilecektir.

Gelen link aracılığıyla kayıt olduktan sonra, "My Course" sekmesinden düzenlediğimiz bu eğitime erişebilirsiniz, "Not Completed" yazan bölüme tıklayarak eğitim ile ilgili kısa anketi doldurduktan sonra "Finished Course" bölümünden sertifikalarınızı indirebilirsiniz.

Hepinize iyi günler ve iyi çalışmalar diliyorum,

Furkan Günal
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayınız, böylece daha sonra bu probleme çözüm arayan kullanıcılar çözüme hızlıca ulaşabilir.

EESignature

Mesaj 6 / 6

Talha_Adıyaman
Observer
Observer
Teşekkür ederim Furkan Hocam,
YTÜ’deki eğitimlerinizden tanıyorum. Sonraki yüklediğiniz Youtube içeriklerini de izledim. Teşekkür ederim.

Talha Adıyaman

Autodesk bağlı olan mailim: talha.adiyaman@std.yildiz.edu.tr
Ayrıca farklı mail gerekli ise: adiyamantalha@hotmail.com