Fusion 360 - İki farklı ürünümü tek çizim ekranında açmak istiyorum

Anonymous
2.324 Görüntüleme
2 Yanıt
Mesaj 1 / 3

Anonymous
Uygulanamaz

Merhaba arkadaşlar, Fusion 360'da iki farklı projedeki ürünümü birleştirmek istiyorum nasıl yapabilirim?

Örn. proje1 içindeki ütü çizimimi olduğu gibi proje2 içinde televizyon çizimimin içine aktarıp ürünlerimi yan yana koymak istiyorum

@Anonymous , konu başlığı daha anlaşılır olması için @Olcay.Kuk tarafından düzenlendi. Önceki başlık "İki farklı ürünümü tek çizim ekranında açmak istiyorum"

0 Beğeni
Kabul edilen çözümler (2)
2.325 Görüntüleme
2 Yanıt
Replies (2)
Mesaj 2 / 3

ulasdeniz
Mentor
Mentor
Kabul edilen çözüm
Yeni bir dosya açıp iki ürünü de o dosyaya sürükleyip bırakın. sonra montaj ilişkilerine ihtiyacınız olabilir ama move ile nesneleri istediğiniz konuma sürükleyin. fusion 360 assembly diye arayın. bir sürü anlatım vardır.

Ulaş Deniz

Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" ( "ACCEPT AS SOLUTION" ) seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.
Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" (KUDO) ile ödüllendirin.
Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCkJpVueGScmJvW1RIgqttSg

0 Beğeni
Mesaj 3 / 3

gumustenresit
Explorer
Explorer
Kabul edilen çözüm

Öncelikle merhabalar, bahsetmiş olduğunuz durum için çözüm şudur; öncelikle mevcutta açık olan pencerenizdeki tasarımı save yada save as demelisiniz, bir sonraki aşama ise istediğiniz parçayı aktif çizim penceresine sürükleyin, daha sonrasında eğer sürüklediğiniz parça montajlı bir bileşeni var ise ve ekrana sürüklediğinizde o tasarım üzerinden düzenleme yapmak isterseniz  sağ tuş ile breaking link adında bir ibare var, oraya tıklarsanız bir sonraki işlem olarak sürüklenilen parça üzerine istediğiniz işlemi yapabilirsiniz

0 Beğeni