Fusion 360 - Çizimler içindeki belirli noktalar baz alınarak ile çizimler belirli yüzeylerde birleştirilebilir mi?

Fusion 360 - Çizimler içindeki belirli noktalar baz alınarak ile çizimler belirli yüzeylerde birleştirilebilir mi?

eeda_remz
Enthusiast Enthusiast
593 Görüntüleme
2 Yanıt
Mesaj 1 / 3

eeda_remz
Enthusiast
Enthusiast

Birden fazla çizimi, çizimler üzerindeki sabit bir noktayı baz alarak belirli düzlemlerde nasıl birleştirebilirim? Arabanın ön, arka, sol ve üst  görünümü var. Bunları nasıl birleştirebilirim?

@eeda_remz , konu başlığı daha anlaşılır olması için @Olcay.Kuk tarafından düzenlendi. Önceki başlık "Çizimler içindeki belirli noktalar baz alınarak ile çizimler belirli yüzeylerde birleştirilebilir mi?"

0 Beğeni
Kabul edilen çözümler (1)
594 Görüntüleme
2 Yanıt
Replies (2)
Mesaj 2 / 3

BazarTuvakov
Advocate
Advocate
Kabul edilen çözüm

merhaba @eeda_remz ,

Çizimler dediğinizi "sketch" olarak algılıyorum ve ona göre cevaplıyorum, eğer farklı bir şey demek istediyseniz yazabilirsiniz.

Bunu yapmak için 3 sketch'in her birini ayrı ayrı component içinde çizmeniz lazım. Eğer sketch'leri import ediyorsanız yine ayrı componentlerin içine import edilmesi gerekiyor. 

3 görünüş için 3 component oluşturduktan sonra Modify menüsündeki "Align" komutu ile COMPONENTleri hizalamanız gerekiyor. Aşağıda örnek bir model ekledim oradan inceleyebilirsiniz, resimler de ekliyorum. Umarım anlaşılır.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Mesaj 3 / 3

Olcay.Kuk
Alumni
Alumni

Merhaba @eeda_remz 

@BazarTuvakov  tarafından paylaşılan son öneri faydalı oldu mu? Son durum hakkında bilgi paylaşmanızı rica ederiz.

Çözüm önerisi faydalı oldu ise ÇÖZÜMÜ KABUL ET olarak işaretlemenizi önemle rica ederiz.

Forumlarımızda çözülen sorularınızı lütfen  ÇÖZÜMÜ KABUL ET  olarak işaretleyin!
Beğendiğiniz mesajları lütfen "BEĞENİ" ile ödüllendirin!

Olcay Kük
Topluluk Yöneticisi

0 Beğeni