Düz gövdeli bir gövdeyi nasıl açarım?

Anonymous
Uygulanamaz
580 Görüntüleme
2 Yanıt
Mesaj 1 / 3

Anonymous
Uygulanamaz

füzyon konusunda oldukça yeniyim, ancak J-17'nin RC köpük modelini yeni bitirdim ve bunu nasıl 2d'ye dönüştürdüğümü merak ediyorum, o zaman lazer kesebilir veya yazdırabilir miyim? Meshmixer 3.5'i denedim ama çizgileri göstermediğini, sadece dışını değil katlamam gereken çizgileri göstermediğini öğrendim. AutoCad'im var, ancak bugün indirdim. Bazı tavsiyeler için gerçekten minnettar olurum!

J-17 Photo Red.pngJ-17 Photo Red 2nd cropped.png

0 Beğeni
Kabul edilen çözümler (1)
581 Görüntüleme
2 Yanıt
Replies (2)
Mesaj 2 / 3

Gokhan_Kaya
Mentor
Mentor
Kabul edilen çözüm

Merhaba @Anonymous 

Öncelikle modeliniz cok güzel olmuş elinize sağlık

Resminizi 2 boyuta cekebilirsiniz bunu direk Fusion 360 için den de yapılabilir. Tasarımınız acıkken direk olarak workspace menulerinden Drawing>From Design tıklayarak görünüşleri oluşturabilirsiniz ama bu modeli 3d print ile cıktı alacaksanız meshmixer ideal program orada cıktı için hazırlık yapabilirsiniz veya Fusion için de de bununla ilgili bir hazırlık ortamı mevcuttur ama bunu lazer kesimi ile plakalardan yapacaksanız size Slicer for Fusion 360 öneririm bu sizin için lazer kesim makinasına plakaları hazırlar sizde direk gönderirisiniz

indirme linki aşagıdadır

https://apps.autodesk.com/FUSION/en/Detail/Index?id=8699194120463301363&os=Win64&appLang=en

Slicer for Fusion 360Slicer for Fusion 360

Fusion 360 drawing.png

Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" ("Accept as Solution") seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.
Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" ("Kudo") ile ödüllendirin.

Gökhan Kaya
Tehcnical Manager
Autodesk Inventor Certified Professional 2015
LinkedIn

MSI WS 60 i7 Quadro M2000M

Mesaj 3 / 3

KKizildemir
Collaborator
Collaborator

Selamlar,

Eğer ki büküm çizgilerini görmek istiyorsanız sanırım yapıyı sheet metal'da tasarlanmış component'lerden oluşturmalısınız. böylece hepsinin açınımını alabilir ve lazer kesim yapılabilir hale getirebilirsiniz.

Sheet metal tasarımı için:

https://youtu.be/nEjFMYNGY4g 

Kolay gelsin,

Signature

website
emailskypelinkedinyoutubeemail
0 Beğeni