Autodesk Fusion 360 Uzmanların Sorun - Soru Cevap Etkinliği - 25 Ekim
- Yeni Olarak İşaretle
- Sık Kullanılan
- Takip Et
- Sessize al
- RSS Akışını Takip Et
- Vurgula
- Yazdır
- Bildir
Autodesk Türkiye Resmi Kullanıcı Topluluğu olarak organize ettiğimiz Fusion 360 Uzmanlarına Sorun Çevrimiçi Soru-Cevap Etkinliği 25 Ekim Perşembe saat 13:00 - 21:00 saatleri arasında Fusion 360 forumlarımızda gerçekleşiyor.
Fusion 360 ile ilgili tüm sorularınızı 25 Ekim günü saat 13:00 - 21:00 saatleri arasında Fusion 360 forumlarımızda "SORU SOR" oluşturarak Autodesk Expert Elite ünvanına sahip Gökhan Kaya, Hasan Er, Tolgay Hıçkıran ve Tuncay Bakkal'a sorabilir ve anında çözümler alabilirsiniz. Dilediğiniz kadar soru sorabilirsiniz. Hızlı ve çözüm odaklı yanıtlar alarak Fusion 360 deneyiminizi geliştirme fırsatına sahip olabilirsiniz.
Soru-Cevap Etkinliği Neler Sağlar?
- Fusion 360 ile ilgili merak ettiğiniz tüm soruları sorabilirsiniz.
- Tüm sorularınıza 13:00 - 21:00 saatleri arasında çözüm alabilirsiniz.
- Yaşadığınız teknik problemlerinizi paylaşabilir ve çözümlere ulaşabilirsiniz.
- Çözümleri inceleyerek Fusion 360 deneyiminizi geliştirebilirsiniz.
- Uzmanlar ile anlık iletişim halinde olarak öneriler ve tavsiyeler alabilirsiniz.
Uzmanlar:
Gökhan Kaya
Makine lisans eğitimini 2004 yılında bitirmiş ve 2005 yılında makine mühendisliğinde makine dinamiği alanında yüksek lisans yapmıştır. Yüksek çalışması olarak 3 eksenli robot için matematiksel modellemesini oluşturmuştur. Çimento fabrika montajında çalışmış ve üniversitede Autocad Mechanical ve Inventor eğitimleri düzenlemiştir. 2007 yılından beri Altar Teknoloji'de Autodesk yazılımlarının eğitimlerinin planlaması yapılması, uygulama mühendisliği alanında çalışmaktadır.
Autodesk yazılımlarında proses tasarım, mekanik tasarım ve sistem otomasyonları konularında kullanıcılara destek olmaktadır. 2015 yılından beri Autodesk tarafından kullanılan Expert Elite ünvanına sahiptir.
Hasan Er
Autodesk’in Gold Bayisi Altar Teknoloji firmasında, Teknik Müdür olarak çalışmaktadır. Bilgisayar destekli çizim, tasarım ve üretim sürecini kapsayan, birbiriyle örtüşen CAD/CAM/CAE/3DP yazılımlarının satış sonrası teknik destek ve eğitim hizmetlerini verip, Mekanik Tasarım ve İmalat üzerine çalışmalar gerçekleştirmektedir. Autodesk Expert Elite , Inventor ve AutoCAD Certified Professional ünvanlarına sahiptir. Autodesk Türkiye Kullanıcı Topluluğunda gönüllü olarak görev alıp bilgi ve deneyimlerini , makaleler, webinarlar ve eğitim videoları şeklinde paylaşmaktadır.
Tolgay Hıçkıran
Sistem Meraklısı, Üçüncü Parti Programcı, Endüstri Mühendisi, Gelişim Lideri. Tolgay lisans eğitimini İzmir Ekonomi Üniversitesi'n de Endüstri Sistemleri Mühendisi olarak tamamlarken İşletme Çift Anadal programını da beraberinde bitirdi. Yüksek Lisansını Londra'da King's College London: University of London da tamamladı. Tolgay işlemlerde değer yaratmayan ögeleri kaldırmayı ve ofis çalışanları için verimli sistemler oluşturmayı sever. Electron firmasında Vault yöneticiliğini üstlenen Tolgay, 2016 ve 2017 yıllarında İstanbul ve Las Vegas' ta Dizayn otomasyonu üzerine sunumlar yaptı. Ayrıca bu başarıları Autodesk Türkiye tarafından da başarı öyküsü haline getirildi. Codeo firmasında kurucu ortak olarak dizayn otomasyonu, satış otomasyonu ve konfigürasyonu ve görselleştirme çalışmalarını yönetmektedir.
Tuncay Bakkal
İstanbul Haydarpaşa Endüstri Meslek Lisesi Makine Ressamlığı bölümünde eğitim gördükten sonra stajını yapmış olduğu plastik enjeksiyon kalıpları imal eden bir firmada teknik ressam olarak çalışmaya başlamıştır. Daha sonra Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gerede Meslek Yüksek Okulu Makine-Resim-Konstrüksiyon bölümünü kazanmış ve burada mesleki eğitimine devam etmiştir. Yüksek okul eğitimi sonrası çeşitli firmalarda teknik ressam olarak çalışmıştır. Vatani görevini tamamlamasını müteakip makine imalatı yapan bir firmada tasarım ve üretim yöneticiliği görevlerinde bulunmuş ve daha sonra otomotiv sektöründe faaliyet gösteren bir firmada teknik büro yöneticiliğine başlamıştır. Bu aşamada Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi ve İstanbul Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümlerini tamamlamıştır. Halen aynı sektörde Kalite Müdür Yardımcısı olarak görevine devam etmektedir.
Sektörde Eğitim setleri ve CAD yazılımlarına ait kitap ve eğitim materyalleri hazırlamaktadır. Nisan 2017 yılında Türkiye Autodesk Expert Elite ünvanı kazanmıştır. 2013 yılından itibaren Autodesk Kullanıcı Topluluğunda gönüllü olarak görev alarak bilgi ve deneyimlerini forumlar ve eğitim videoları ile Autodesk platformlarında paylaşmaktadır.