Community
Fusion Support
Report issues, bugs, and or unexpected behaviors you’re seeing. Share Fusion (formerly Fusion 360) issues here and get support from the community as well as the Fusion team.
cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

User parameters don't work after changing units/unitless

1 REPLY 1
SOLVED
Reply
Message 1 of 2
autodeskYKKP6
55 Views, 1 Reply

User parameters don't work after changing units/unitless

I found an issue with creating user parameters. Simple case: if I create a length (say 10mm) and a multiplier (say 3) then another user parameter full_length set to 'length * multiplier' it works as expected, it comes out as 30mm.

If however I create multmm as '3mm' by accident and then notice and set the units back from 'mm' to 'unitless' the value shows up as '(3mm)/mm' and I can't create full_length2 using it. Even if I go back to the multmm value field, delete the contents and set it to '3' I still can't use it. Visually it is now identical to 'multiplier' - no units and the same value. But it's being treated differently.

 

fusion_params.png

 

Is this a bug? I'm on the personal (free) version of Fusion so this is the only way I could see to report it.

 

1 REPLY 1
Message 2 of 2
g-andresen
in reply to: autodeskYKKP6

Hi,

it is a known problem and is currently being revised

 

günther

Can't find what you're looking for? Ask the community or share your knowledge.

Post to forums  

Autodesk Design & Make Report