Community
Fusion Support
Report issues, bugs, and or unexpected behaviors you’re seeing. Share Fusion (formerly Fusion 360) issues here and get support from the community as well as the Fusion team.
cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Public Share links does NOT get updated to the latest design version

5 REPLIES 5
Reply
Message 1 of 6
sadegh.y1997
186 Views, 5 Replies

Public Share links does NOT get updated to the latest design version

Hi, since the latest fusion update (Fusion 2.0.18477), If I change my design and save it, the share link does not get updated to the latest design and shows the older version (to make sure, I checked the job status and the new version is completely uploded. In Fusion Team, the design is also updated to the latest version). And if I regenerate a new share link, the new link just shows a blank white page like it is stuck and nothig happens.

To test, I just created a new design wiith a simple box. Also have the same issue.

 

I shared this issure with my 3D modeler friend from another country and he said he also has the same issue now.

Seems a bug.

5 REPLIES 5
Message 2 of 6

I am having trouble with this too... my later versions of designs are not renaming in the administration folder? The f3z are not able to be opened either

Message 3 of 6
chip.stark
in reply to: sadegh.y1997

Hi @sadegh.y1997,

  Thanks for reporting this issue.  I'm also able to reproduce the behavior you describe.  It is not working correctly.  I'll log an issue here and see if we can get to the bottom of what is causing the problem.

 

Thanks,

Chip

 



Chip Stark
Sr. Principal Engineer
Autodesk, Inc.

Message 4 of 6
sadegh.y1997
in reply to: chip.stark

@chip.stark 

More hint/details on this issue to help you:

 

1- Share link does NOT get updated to the latest design version.

2- In Fusion Team, when I click the share icon, it should show me the same link for the design as generated before (I did NOT toggle off/on the switch to re-generate a new link), But it shows me a new link!!!!!!!!!!

And opening the new link just shows a blank white page.

Considering the new link, the prevouis link have to be deactivated, But it's working!!!!!!!!!!! .  It shows the previous design.

Message 5 of 6
chip.stark
in reply to: sadegh.y1997

@sadegh.y1997,   

  There was a minor timing issue that was causing the issue that was addressed over night.  I tested Share Link this morning and it is now working as expected.  Please let me know if you still have issues with it.

 

Thanks,

Chip



Chip Stark
Sr. Principal Engineer
Autodesk, Inc.

Message 6 of 6
sadegh.y1997
in reply to: sadegh.y1997

@chip.stark 

Problem 1 and 2 now has been solved.

 

The share link gets updated to the latest version successfully. And Clicking on the share icon does not generate a new link.

 

 Thanks.

 

 

Can't find what you're looking for? Ask the community or share your knowledge.

Post to forums