Community
Fusion Support
Report issues, bugs, and or unexpected behaviors you’re seeing. Share Fusion (formerly Fusion 360) issues here and get support from the community as well as the Fusion team.
cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Body appears as disjointed surfaces

3 REPLIES 3
SOLVED
Reply
Message 1 of 4
rjeAT6XG
135 Views, 3 Replies

Body appears as disjointed surfaces

1.  I'd like a private way to report bugs as I'm an employee and I can't publicly disclose my models.

 

2.  I took a screenshot of a corner of my model that hopefully shows the problem.  I've pulled my design history back.  The white surfaces should continue on the top as it is all one solid body, but it's as though the top surface isn't there.  Moreover, some entire features are invisible.  Sometimes when I switch display modes, it shows up correctly, but then disappears again.  When I pull my history forward, the model appears correctly.

 

rjeAT6XG_0-1685129081706.png

 

3 REPLIES 3
Message 2 of 4
jeff_strater
in reply to: rjeAT6XG

it could be a graphics problem, a problem with the model, or just some misunderstanding.  But, we'll need the model to tell for sure, can you attach it to a reply here?  Thanks


Jeff Strater
Engineering Director
Message 3 of 4
rjeAT6XG
in reply to: rjeAT6XG

Next time it happens, I'll contact support.  Thanks!

Message 4 of 4
rjeAT6XG
in reply to: rjeAT6XG

I contacted support when this occurred again.  When it occurs, click modify-compute all or command-B and it seems to correct it.

Can't find what you're looking for? Ask the community or share your knowledge.

Post to forums