Community
Fusion Manufacture
Talk shop with the Fusion (formerly Fusion 360) Manufacture Community. Share tool strategies, tips, get advice and solve problems together with the best minds in the industry.
cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Fadal post is not posting tapping cycle correctly

4 REPLIES 4
SOLVED
Reply
Message 1 of 5
w.a.laliberte
188 Views, 4 Replies

Fadal post is not posting tapping cycle correctly

I love the newest post so far for fadal, but I have ran into a snag where it is posting the tap cycles in fadal format one and I no longer have a dialogue box to change that in the post processor settings. I have moved to an older post processor for the time being while tapping.

4 REPLIES 4
Message 2 of 5

Hi @w.a.laliberte 

 

can you explain with greater detail what is wrong in the output?

Can you share for example the old generated nc code, and the new one?

If changes needs to be implemented in the post, there is not enought information.

 

Regards.

 



Serge.Q
Technical Consultant
cam.autodesk.com
Message 3 of 5

I found that it was user error and i had the fadal format chose and not the fanuc which would be format two in the machine control.

Message 4 of 5

I suppose it was that option causing the problem?

 

sergequiblier_0-1693469620288.png

 



Serge.Q
Technical Consultant
cam.autodesk.com
Message 5 of 5

yes that is it!

Can't find what you're looking for? Ask the community or share your knowledge.

Post to forums