Community
Fusion Manufacture
Talk shop with the Fusion (formerly Fusion 360) Manufacture Community. Share tool strategies, tips, get advice and solve problems together with the best minds in the industry.
cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Error

9 REPLIES 9
Reply
Message 1 of 10
7732990
177 Views, 9 Replies

Error

Hello guys,

My question concerns an error that occurs in the manufacturing section, when I program a contour or hole and start the simulation, the program does not recognize its geometry. I leave a print so it can be easier to understand

 

error.jpg

9 REPLIES 9
Message 2 of 10
lucasliraAU
in reply to: 7732990

@7732990 

Hello
Could you share your file in (f3D) on your last try, so I can open it here and run some tests.

 

 

 

🤖

Lucas Lira - Fusion 360 Technologies, Design and Applications - Autodesk Hub Diamond

Direct contact at: https://www.linkedin.com/in/lucaslirasantos/
VEX Robotics Engineering in Brazil - https://www.vexforum.com/u/lucas_lira/summary

Main Researcher and Technology Applications in Nerd Factory - https://www.fabricadenerdes.com/
Message 3 of 10
7732990
in reply to: lucasliraAU

Sure, take it.

 

 

Message 4 of 10

@7732990Firstly, Welcome to the community !!     

 

Coming to your query, I can see your model has cleared all the contour's. So where exactly are you stuck?

 

Screenshot 2023-09-07 114854.pngScreenshot 2023-09-07 114845.png

Thanks and Regards,


Rushabh Thakkar.


Please use the Accept Solution button to mark any posts that provide the answer or solution. 


Likes are always welcome.


LinkedIn | Instagram | Facebook.      


                        


 


 

Message 5 of 10

I have already tested it and when I sen my file (f3d) to another person and she performs the simulation the contours are correct but in my account it is wrong, as I sent previously.

Can you help me? 

Message 6 of 10

7732990_0-1694082398353.png

In my account the contours still like this

Message 7 of 10

@7732990, I think this could be a graphics issue. 

Thanks and Regards,


Rushabh Thakkar.


Please use the Accept Solution button to mark any posts that provide the answer or solution. 


Likes are always welcome.


LinkedIn | Instagram | Facebook.      


                        


 


 

Message 8 of 10

But do you know how to fix this?

i relly appreciate it

Message 9 of 10
baibulayev1207
in reply to: 7732990

Thanks
Message 10 of 10
seth.madore
in reply to: 7732990

It's not a graphics issue, you have the Accuracy Slider in Simulation turned down really low.

2023-09-07_11h40_21.png


Seth Madore
Customer Advocacy Manager - Manufacturing

Can't find what you're looking for? Ask the community or share your knowledge.

Post to forums  

Autodesk Design & Make Report