Community
Fusion Manufacture
Talk shop with the Fusion (formerly Fusion 360) Manufacture Community. Share tool strategies, tips, get advice and solve problems together with the best minds in the industry.
cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Cannot get a chamfer on this part

2 REPLIES 2
SOLVED
Reply
Message 1 of 3
cdevrard
132 Views, 2 Replies

Cannot get a chamfer on this part

I am getting a "empty toolpath" message. The chamfer is not modeled. I copied these two chamfer operations over from a previous version of the part where they were working fine. Then I tried deleting them both and starting with brand new 2d chamfer operations. No dice.

 

The only thing I can think is that something in the modification of my part is causing the problem. I sure cannot figure out what it is though

 

f3d attached

 

Thank you!

Chris E. 

2 REPLIES 2
Message 2 of 3
seth.madore
in reply to: cdevrard

Hey there 🙂

It's because you have this selected in your Setup:

2023-03-04_11h37_59.png

When making a Setup, you really should only include the bodies you plan on cutting, or using for Fixture definition. In your Setup, I selected ONLY the part we're machining:

2023-03-04_11h38_53.png


Seth Madore
Customer Advocacy Manager - Manufacturing
Message 3 of 3
cdevrard
in reply to: cdevrard

Thank you so much Seth. I'd have never thought of that! 

 

Chris E. 

Can't find what you're looking for? Ask the community or share your knowledge.

Post to forums