Community
Fusion Electronics
Working an electronics project and need help with the schematic, the PCB, or making your components? Join the discussion as our community of electronic design specialists and industry experts provide you their insight and best practices.
cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Library problem (Again) when you open a device or footprint...

7 REPLIES 7
SOLVED
Reply
Message 1 of 8
RitchieParis
260 Views, 7 Replies

Library problem (Again) when you open a device or footprint...

When I open a component during an electronic design for some modifications; this Device or Foot Print doesn't opening ? I have to search in the list for open it ? WHY ??? Eagle do it very easy !!! may be a preference ?

 

What lost of time when you have a long list of devices 😩

 

See the video enclosed

 

https://youtu.be/MVQSoS2Uwyk

7 REPLIES 7
Message 2 of 8

Hi @RitchieParis ,

 

This should have been solved. I've pinged the developers on this.

 

Let me know if there's anything else I can do for you.

 

Best Regards,



Jorge Garcia
​Product Support Specialist for Fusion 360 and EAGLE

Kudos are much appreciated if the information I have shared is helpful to you and/or others.

Did this resolve your issue? Please accept it "As a Solution" so others may benefit from it.
Message 3 of 8

Hi Jorge, 

 

Thanks for your reply, ok I will waiting 😩

 

Best and stay safe

Message 4 of 8
RitchieParis
in reply to: RitchieParis

This morning I can't use one of my library 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

 

See the video included WHAT'S I DO WRONG ???????????????? 

 

I probably have to do something wrong but in this case tell me what I must to do !!!

 

I still lost 2 hours before starting my work with my students, conclusion we are going to use KIKAD which works !!!

 


Message 5 of 8
RitchieParis
in reply to: RitchieParis

I find the problem !!! 

 

In fact when you add a Library from Team the "SELECT" blue button doesn't works !!!!! you must just "double click" 

 

Again a bug ??

 

 

Message 6 of 8

Hi @RitchieParis ,

 

You found another issue. I've reported it and our developers have confirmed both issues.

 

Let me know if there's anything else I can do for you.

 

Best Regards,



Jorge Garcia
​Product Support Specialist for Fusion 360 and EAGLE

Kudos are much appreciated if the information I have shared is helpful to you and/or others.

Did this resolve your issue? Please accept it "As a Solution" so others may benefit from it.
Message 7 of 8

HI Jorge, 

 

Sure because I tested a numerous time on my 2 deferents Mac and the problem is the same.

 

I can to be your Beta tester if you want If it can make things happen faster I wanna do it for free for you.

 

Best Jorge and thanks and please communicate...

 

When the next update ? 

 

 

Message 8 of 8

Hi @RitchieParis ,

 

I hope you're doing well, it's nice to hear from you. I don't have any news yet on when EAGLE well get it's next update.

 

Let me know if there's anything else I can do for you.

 

Best Regards, 



Jorge Garcia
​Product Support Specialist for Fusion 360 and EAGLE

Kudos are much appreciated if the information I have shared is helpful to you and/or others.

Did this resolve your issue? Please accept it "As a Solution" so others may benefit from it.

Can't find what you're looking for? Ask the community or share your knowledge.

Post to forums