Community
Fusion Electronics
Working an electronics project and need help with the schematic, the PCB, or making your components? Join the discussion as our community of electronic design specialists and industry experts provide you their insight and best practices.
cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Error making a custom component (skipped unexpected tag <attribute>)

5 REPLIES 5
Reply
Message 1 of 6
bentwookie
142 Views, 5 Replies

Error making a custom component (skipped unexpected tag <attribute>)

2.0.17244 x86_64

 

I was trying to make a simple custom device (or I guess the cool kids call them components now). It seemed fine, except when I tried to reopen the file, I was presented with:

bentwookie_0-1695601264717.png

 

Thoughts on how to fix it or why it went wrong?

 

Exported log and file attached. 

5 REPLIES 5
Message 2 of 6
jorge_garcia2
in reply to: bentwookie

Hello @bentwookie,

 

I hope you're doing well. Thank you for uploading the error log file. I've passed this along to our developers for review. I'll get back to you once I hear from them.

 

Let me know if there's anything else I can do for you.

 

Best Regards,



Jorge Garcia
​Product Support Specialist for Fusion 360 and EAGLE

Kudos are much appreciated if the information I have shared is helpful to you and/or others.

Did this resolve your issue? Please accept it "As a Solution" so others may benefit from it.
Message 3 of 6
jorge_garcia2
in reply to: bentwookie

Hi @bentwookie,

 

I hope you're doing well. Did you try opening it with warnings? One of the developers is asking.

 

Let me know if there's anything else I can do for you.

 

Best Regards,



Jorge Garcia
​Product Support Specialist for Fusion 360 and EAGLE

Kudos are much appreciated if the information I have shared is helpful to you and/or others.

Did this resolve your issue? Please accept it "As a Solution" so others may benefit from it.
Message 4 of 6
bentwookie
in reply to: bentwookie

Both the library and document I'm using it with open. It just complains about it each time. I haven't done much work with it since. I wasn't sure how much effort I wanted to spend furthering a potentially corrupted document. 

Message 5 of 6
jorge_garcia2
in reply to: bentwookie

Hi @bentwookie,

 

It's good that it opens. Could you post a screenshot of the complaints it's giving you. It might be something easy to fix while the library is open.

 

Let me know if there's anything else I can do for you.

 

Best Regards,



Jorge Garcia
​Product Support Specialist for Fusion 360 and EAGLE

Kudos are much appreciated if the information I have shared is helpful to you and/or others.

Did this resolve your issue? Please accept it "As a Solution" so others may benefit from it.
Message 6 of 6
bentwookie
in reply to: bentwookie

It's the dialog above. I move some things around and resaved. It didn't complain after that. I dunno how I got it in that state though. It's not a very complex library. Two rows of headers.

Can't find what you're looking for? Ask the community or share your knowledge.

Post to forums  

Autodesk Design & Make Report