Community
Fusion Electronics
Working an electronics project and need help with the schematic, the PCB, or making your components? Join the discussion as our community of electronic design specialists and industry experts provide you their insight and best practices.
cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Attributes bug

3 REPLIES 3
Reply
Message 1 of 4
n.smithHJCP5
119 Views, 3 Replies

Attributes bug

This is a really specific bug report. Using 2.0.15291 . I feel like I would have encountered this before so it might be new to this version.

1. Editing electronics library

2. Open a device

3. Click a mapped package connected to the device. Then at the top bar click Device>"Attribute".

4. Click "New" to make a new attribute.

nsmithHJCP5_0-1675700181972.png

5. Now I want to make an attribute called "TOLERANCE". So I type the letter T. It autocompletes to "THERMALLOSS".

nsmithHJCP5_1-1675700235534.png

6. Fair enough, I'll just ignore the autocomplete and finish typing "TOLERANCE". However, now the "OK" is greyed out.

nsmithHJCP5_2-1675700289574.png

 

 

 

The same thing happens with the letter M with MAXTEMP. It look like these are the only two autocompletes that are stored.

nsmithHJCP5_3-1675700359398.png

 

I can type any other word just fine. If it doesn't trigger that autocomplete, then the OK button remains clickable. The workaround to this is I just copy and pasted the word "TOLERANCE" into the name to avoid triggering the autocomplete.

 

3 REPLIES 3
Message 2 of 4

Hi @n.smithHJCP5,

 

I hope you're doing well.  Thanks for reporting this, I've added your thread as evidence to the ticket that was filed about this issue yesterday.

 

Thank you for bringing it up.

 

Let me know if there's anything I can do for you.

 

Best Regards,



Jorge Garcia
​Product Support Specialist for Fusion 360 and EAGLE

Kudos are much appreciated if the information I have shared is helpful to you and/or others.

Did this resolve your issue? Please accept it "As a Solution" so others may benefit from it.
Message 3 of 4
wleismer
in reply to: n.smithHJCP5

I just ran into this same issue, so thank you for your post and workaround!
Message 4 of 4
panpan_fan
in reply to: n.smithHJCP5

Hi @n.smithHJCP5 @wleismer 

I hope you are doing well!
Today we release Fusion 360 V2.0.15775 and this issue has been fixed now.

Please update Fusion 360 and have a try, thanks!

 

Regards,

Panpan Fan

Can't find what you're looking for? Ask the community or share your knowledge.

Post to forums  

Autodesk Design & Make Report