Community
Fusion API and Scripts
Got a new add-in to share? Need something specialized to be scripted? Ask questions or share what you’ve discovered with the community.
cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Synthesis plugin does not run

9 REPLIES 9
SOLVED
Reply
Message 1 of 10
nshan9WLRY
848 Views, 9 Replies

Synthesis plugin does not run

Hello,

 

Recently, I installed Fusion 360 and Synthesis. However, when I go into fusion, I see the "Robot exporter" plugin. When I try to run it however, nothing happens. The popup windows disappear and revert to as if nothing has happened. I have made sure that I have installed fusion and then synthesis and that both are the latest version. However, I am still getting the same error.

 

Thanks, 

Nick

9 REPLIES 9
Message 2 of 10
mkaboolian
in reply to: nshan9WLRY

Same problem for me. 

Message 3 of 10
bgapinski
in reply to: nshan9WLRY

I too, am having this same problem.  I have tried on multiple computers as well.  Has anyone been able to resolve this.

Message 4 of 10
mkaboolian
in reply to: bgapinski

I think it is a problem with his build of either synthesis or fusion. I'm
going to try flashing back a version and see what happens when I get home
tonight.
Message 5 of 10
bgapinski
in reply to: mkaboolian

I got it fixed!  I followed the readme from this github repository,

https://github.com/Autodesk/synthesis/tree/master/exporters/FusionRobotExporter

 

I had errors along the way but just essentially ignored them and it somehow fixed the problem.  It is now showing up appropriately.

Message 6 of 10
lkippnick
in reply to: bgapinski

I've been having this issue as well and I'm glad there's a solution, but the repository doesn't seem to exist.  😕

Message 7 of 10
JeromeBriot
in reply to: lkippnick
Message 8 of 10
lkippnick
in reply to: JeromeBriot

This branch does work. Thanks.

I seem to be having an issue with step 4: "Change Debug command in project settings to the Fusion 360 executable." I don't see FusionRobotExporter Properties under Debug. Could there be a reason why?

Message 9 of 10
JeromeBriot
in reply to: lkippnick

It seems to work with Visual Studio 2015 :

vs-synthesis-debug.png

Message 10 of 10
910649XYK3C
in reply to: bgapinski

hey was really looking for this but the link doesn't seem to work. Any way you could update it?

@bgapinski 

Can't find what you're looking for? Ask the community or share your knowledge.

Post to forums  

Autodesk DevCon in Munich May 28-29th


Autodesk Design & Make Report