Community
Fusion API and Scripts
Got a new add-in to share? Need something specialized to be scripted? Ask questions or share what you’ve discovered with the community.
cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

[bug] No Devtools when right-click on a palette with useNewWebBrowser set to True

2 REPLIES 2
SOLVED
Reply
Message 1 of 3
JeromeBriot
240 Views, 2 Replies

[bug] No Devtools when right-click on a palette with useNewWebBrowser set to True

Hello,

 

@saketsatta, @goyals, the DevTools entry is missing when right-click on a palette if useNewWebBrowser is set to True (Windows 10, Chrome 90.0.4430.72):

 

missing-devtools.png

 

Similar issues were reported last year:

Thanks

Tags (2)
2 REPLIES 2
Message 2 of 3
saketsatta
in reply to: JeromeBriot

Hello Jerome,

 

Can you try typing in the following command:

 

devoptions.webdeveloperextras /on

 

In the text commands window at the bottom of Fusion and see if it makes a difference?

saketsatta_0-1618538851080.png

 

Thanks,

Saket Satta

Fusion 360 development

Message 3 of 3
JeromeBriot
in reply to: saketsatta

Thank you @saketsatta 

 

To make it work:

 

1) Execute the command below in the text commands window: DevOptions.WebDeveloperExtras /on (be sure to select Txt on the right side of the window)

 

missing-devtools-3.png

 

2) Right-click on the palette and choose "Dev Tools (In-product / Chromium v69)"

 

missing-devtools-2.png

 

3) Click on the HTML file related to the palette in the inspectable pages list.

 

missing-devtools-4.png

 

Devtools is now available

 

missing-devtools-5.png

 

Tags (2)

Can't find what you're looking for? Ask the community or share your knowledge.

Post to forums  

Autodesk DevCon in Munich May 28-29th


Autodesk Design & Make Report