Fusion – Türkçe
Autodesk Fusion (eski adıyla Fusion 360) Forumlarına Hoş geldiniz. Deneyimlerinizi paylaşın, sorular sorun ve popüler Fusion konularını keşfedin.
iptal
Sunun için bulunan sonuçlar gösteriliyor: 
Göster  sadece  | Bunun yerine şunu ara: 
Şunu mu demek istediniz? 

Autodesk Fusion 360 Nedir?

2 YANIT 2
ÇÖZÜLDÜ
Yanıtla
Mesaj 1 / 3
Olcay.Kuk
15949 Görüntüleme, 2 Yanıt

Autodesk Fusion 360 Nedir?

 

 

Tasarım ve mühendislik profesyonellerinin 3D ürün tasarımlarını çok daha kolaylıkla yaratmalarına olanak veren Autodesk Fusion 360, bulut üzerindeki diğer kişilerle işbirliği kurulabilmesini sağlamasıyla öne çıkıyor. Fusion 360’ın arkasındaki bulut teknolojisi herhangi bir mobil cihaz veya web tarayıcısından herhangi bir zamanda, herhangi bir yerden erişim olanağı sunuyor ve önemli verileri tasarım deneyiminin merkezine yerleştiriyor. Ayrıca açık tasarım ortamını destekleyerek tasarımcıların herhangi bir kaynaktan CAD verilerini kolayca birleştirme ve değiştirmelerine olanak sağlıyor.Autodesk Fusion 360 ile neler yapabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinin.

 

Autodesk Tasarım, Yaşam Döngüsü ve Simülasyon Başkan Yardımcısı Robert “Buzz” Kross, Autodesk Fusion 360’ı “Fusion 360’da veri, ürün tasarım sürecinin merkezinde ve bulut tabanlı veriye her zaman, her yerde erişebilmek mümkün. Fusion 360, tasarımcı ve mühendislere bulut tabanlı ilk güçlü, kullanımı kolay ve eksiksiz tasarım çözümünü sunuyor” şeklinde açıklıyor. Fusion 360, Autodesk 360 bulut tabanlı platformunu güçlendiriyor ve Autodesk’in aralarında bulut tabanlı ürün yaşam döngüsü yönetim çözümü olan Autodesk PLM 360 ve bulut üzerinden güvenli bir şekilde sunulan kapsamlı bir simülasyon aracı olan Autodesk Simulation 360’ın da yer aldığı üreticilere yönelik bulut portföyüne katılıyor.

 

Bulut tabanlı 3D endüstriyel ve mekanik tasarım 
Küçük işletme profesyonellerine yönelik kapsamlı bir ürün tasarım aracı olan Fusion 360’ın sahip olduğu özellikler, endüstriyel ve mekanik tasarımın tüm boyutlarını kapsıyor ve veriler ile bulutun sunduğu ortak çalışma ve sosyal gelişim olanaklarına her zaman, her yerde erişmeyi mümkün kılıyor. Fusion 360 büyük ölçekli modelleme, simülasyon, PLM ve sunum gibi ileri özelliklerle de bağlantı kuruyor.

 

Yeni Kuşak Kullanıcı Deneyimi
Fusion 360, kullanıcının rolü ve uzmanlık düzeyine uyum sağlayan sezgisel bir arayüz sayesinde tamamen farklı bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Fusion 360, acemi kullanıcılar için öğrenme sürecini hızlandıran bir dahili kılavuz ve tasarım uzmanları için kılavuzu kapatma ve derin işlevselliğe erişme olanağına da sahip. Kullanıcıların uzmanlık düzeyleri ne olursa olsun dakikalar içerisinde tasarım yapmaya ve Fusion 360’ın entegre sosyal işbirliği araçlarından yararlanmaya başlayabilmeleri mümkün.

 

Autodesk Fusion 360 ve verimlilik
New England merkezli bir endüstriyel tasarım ve ürün mühendisliği danışmanlık şirketi olan Redpoint Studios, müşterilerinin yeni ürünlerini piyasaya daha hızlı sunmalarına yardımcı olmak için kısa bir süre önce Autodesk Fusion 360 kullanmaya başladı. Redpoint Studios endüstriyel tasarımcısı Matthew Harris, ürüne ait deneyimlerini “Öğrenme hızı inanılmaz. Bir NURBS modelleyicisinde yıllar değilse bile aylar sürecek karışım ve dönüşüm modellerini sadece günler içerisinde yapmaya başladım. Bu ürün büyük bir potansiyele sahip ve bundan sonra gelecek şeyi görmek için sabırsızlanıyorum” şeklinde ifade ediyor.

 

Piyasada Bulunurluk
Fusion 360’ın süre bazlı abonelik yöntemiyle kullanılabilecek olması her boyuttan işletme için uygun fiyatlı olmasını sağlıyor. Aylık abonelik sayesinde kalıcı yazılım lisanslarını satın almak için yapılan peşin harcama ve yıllık yazılım güncelleme ve sürüm yükseltme masrafları ortadan kalkıyor. Ürün tasarım araçlarını değişen proje ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde uyarlayabilecek bir esneklik arayışındaki profesyoneller ve küçük işletmeler için ideal bir ürün olan Autodesk Fusion 360’ın genel kullanıma gelecek yıl sunulması bekleniyor.

 

Daha fazla bilgi ve Fusion 360’ı deneme fırsatı içinwww.autodesk.com/fusion360 adresini ziyaret edebilirsiniz.

Forumlarımızda çözülen sorularınızı lütfen  ÇÖZÜMÜ KABUL ET  olarak işaretleyin!
Beğendiğiniz mesajları lütfen "BEĞENİ" ile ödüllendirin!


Olcay Kük
Topluluk Yöneticisi


Etiketler (2)
2 YANIT 2
Mesaj 2 / 3
sinandogan_12
cevap verdi: Olcay.Kuk

bu programda  flow simulation  yapılabilinir mi?

Mesaj 3 / 3
Olcay.Kuk
cevap verdi: sinandogan_12

http://help.autodesk.com/view/fusion360/ENU/?guid=GUID-3B4834A5-C954-44BE-893E-0C482560A887 bağlantısından Fusion 360 tüm simulation türleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

Forumlarımızda çözülen sorularınızı lütfen  ÇÖZÜMÜ KABUL ET  olarak işaretleyin!
Beğendiğiniz mesajları lütfen "BEĞENİ" ile ödüllendirin!


Olcay Kük
Topluluk Yöneticisi


Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.

Soru Sor