Запрошую на воркшоп «Швидкий старт в 3D-моделюванні із Autodesk Fusion» !
Хочете швидко опанувати основи 3D-моделювання? Цей воркшоп створено саме для цього. У форматі чотирьох практичних епізодів ви познайомитесь з базовими інструментами Autodesk Fusion, які дозволяють впевнено створювати, редагувати та збирати 3D-моделі. Воркшоп підійде як для новачків, так і для тих, хто хоче структурувати свої знання.
Програма розбита на 4 епізоди:
1. Основи Autodesk Fusion та робота з ескізами: інтерфейс, створення 2D-ескізів, параметри, обмеження.
2. Твердотільне моделювання: робота із інструментами для створення та редагування геометрії.
3. Формне моделювання (T-spline): створення вільних форм, згладжування, перетворення у тверде тіло.
4. Складання, спільна робота та організація проєкту: створення багатотільних та багатокомпонентних деталей, з’єднання, структурування компонентів і збереження в хмарі.
Дати та час: 24, 25, 28 та 29 квітня з 18:00 до 19:00 за київським часом.
Примітка: Зареєструватись достатньо лише один раз на всі заходи.
ВАЖЛИВО: Для виконання умов домашнього завдання важливо реєструватись на вебінар з того самого акаунту Autodesk, що надалі будете використовувати для користування Autodesk Forum в контексті публікації так званих домашніх завдань. Це імейл виключно для реєстрації та комунікації тут, а імейл для користування Autodesk Fusion тут не грає ролі, він може бути як відмінним так і тим самим.
Кожен учасник, котрий виконає всі умови, отримає офіційний сертифікат про проходження даного онлайн-курсу по Autodesk Fusion!
Долучайтесь до воркшопу, щоб не лише освоїти ключові інструменти для 3D-дизайну, але й отримати офіційний сертифікат від Autodesk ATC, який стане гарним доповненням до вашого портфоліо. Цей курс стане чудовою підготовкою до AUTODESK DESIGNATHON 2025 – DESIGNING A GREEN TOMORROW або стартом у світі CAD-моделювання.
Домашні завдання (всі), буду приймати і відповідати в контексті правок щодо прийому після 15-го травня. Тобто, до 15-го травня 2025 року можете публікувати домашні завдання та ставити питання по них.
- Домашє завдання №1: Встановити Autodesk Fusion, відповідно до Вашої ролі/статусу (якщо вже встановили, то вітаю, перше вже виконали).
- Домашнє завдання №2. Поділитись скріншотом Вашого власного проєкту (будь-якого), виконаного у Autodesk Fusion (щоб видно було повністю вікно інтерфейсу). Обов'язково вказуйте своє ім'я та прізвище!
Не діліться важливими, чутливими, та, тим паче, секретними даними!
Ділитись скріншотом необхідно тут: https://autode.sk/4jPkyrm (уважно читайте умови і зверніть увагу на зразок).
- Домашнє завдання №3. Скріншот ОДНІЄЇ моделі, виконаної у Autodesk Fusion (щоб видно було повністю вікно інтерфейсу). Обов'язково вказуйте своє ім'я та прізвище!
Ділитись скріншотом необхідно тут: https://autode.sk/4jXqDlI (уважно читайте умови і зверніть увагу на зразок).

- Домашнє завдання №4. Скріншот збіркової моделі, виконаної у Autodesk Fusion (щоб видно було повністю вікно інтерфейсу).
Обов'язково вказуйте своє ім'я та прізвище!
Ділитись скріншотом необхідно тут: https://autode.sk/42CwjvF (уважно читайте умови і зверніть увагу на зразок).

P.S. Певен, що по розмірам у вас будуть питання, тому не соромтесь їх ставити нижче в коментарях, або підбирати їх на свій розсуд, чіткої деталізації я не вимагаю.
Доповідач: Дмитро Мухін – Менеджер україномовної спільноти Autodesk, авторизований викладач Autodesk Inventor та Fusion.