Announcements
Attention for Customers without Multi-Factor Authentication or Single Sign-On - OTP Verification rolls out April 2025. Read all about it here.

Ask the Expert Revit – Українською (Листопад 2024)

ATE-Revit-July2024.jpg
Comment (1)
(0) Recommend

Вітаю, Спільното!

Приймайте участь у заході «Ask the Expert Revit»!

Частіше за все новачки в програмних продуктах зіштовхуються із різними запитаннями при їх вивченні, від пошуку матеріалів для навчання і до використання дуже специфічних інструментів. Саме для того, щоб допомогти знаходити відповіді на різноманітні питання, ми вирішили провести захід «Ask the Expert Revit».

Що це означає?

Експерти, які мають досвід у використанні та навчанні програмних продуктів Revit та деяких інших продуктів і сервісів, які дотичні до нього, будуть максимально швидко відповідати на питання на форумі Спільноти Autodesk в конкретно вибраний день.

Де запитувати?

На сайті україномовної Спільноти Autodesk, в гілці «Architecture Engineering & Construction – Українською» за цим посиланням, вказуючи обов’язково в темі окрім питання ще й назву програмного продукту, наприклад Revit, Revit LT та інші. Зазвичай і так експерти дають відповіді, але вони пишуть лише тоді, коли їм це зручно. А в цей день ми їх просимо робити це максимально оперативно. Та ще важливіше, що цього дня ввечері буде стрім від учасників програми Autodesk Expert Elite, під час якого Олександр, Ярослав та Олексій будуть відповідати на питання з форуму!

Як задавати питання?

В гілці "Поширені запитання про спільноту (FAQs)" є інформація не лише про те, як коректніше задавати запитання, а і відповіді на інші питання. Та ось відповідь на запитання "Як опублікувати нове запитання на форумі".

Коли буде цей день?

Захід пройде  29 листопада з 19:00 за київським часом.

Хто такі експерти?

Наші експерти – це учасники програми Autodesk Expert Elite, технічні фахівці Autodesk та кваліфіковані фахівці у своїх галузях із багаторічним стажем!

Україномовні учасники програми Autodesk Expert Elite зі сфери AEC, котрі будуть проводити цей захід:

Event details
  • Friday, November 29, 2024
  • 09:00 AM PST
  • Ukrainian
Featured Guests

Community Manager
Community Manager

Related products
1 Comment
acdstydent1
Observer

Незнаю чи тут доречно писати запитання. 

Цікавить технологія перенесення поверхні з Civil 3D до Revit через спільні координати, з використанням SharePoint.

На скільки я знаю воно класно працює через хмару. Але, так я не користуюсь хмарою, цікавлюсь "ручним" методом. 

Також буду радий послухати про зв'язок Revit та Civil в контексті виконання проекту - будівля в Revit, генеральн й план (включно з картограмами земляних мас) в Civil. Чи можливо це коректно зв'язати через лінки (так щоб все оновлювалось) з врахуванням того, що координати для генерального плану та будівлі були отримані з геодезичних вишукувань.

Тобто основа (підложка геодезії) розроблення в цивілі, побудована поверхня, потім поверхня імпортована до Ревіт, В якому побудований топосолід, та змодельований котлован, посаджена будівля. Потім будівлю в координатах садимо в новий файл Цивіл (в якому робимо генеральний план). До цього ж файлу прикладаємо чорнову поверхню з геодезії через розширення з файлу геодезії. Моделюємо генплан (з доріжками, озелененням і т.д.) з новою проектною поверхнею. Після цього проектну поверхню можемо завантажити в Ревіт для побудови проектного топосоліду (це вже чисто для краси, та можливо рендеру).

Я якось так собі це уявляю, але незнаю як реалізувати. 

Буду дуже вдячний за роз'яснення.