Незнаю чи тут доречно писати запитання.
Цікавить технологія перенесення поверхні з Civil 3D до Revit через спільні координати, з використанням SharePoint.
На скільки я знаю воно класно працює через хмару. Але, так я не користуюсь хмарою, цікавлюсь "ручним" методом.
Також буду радий послухати про зв'язок Revit та Civil в контексті виконання проекту - будівля в Revit, генеральн й план (включно з картограмами земляних мас) в Civil. Чи можливо це коректно зв'язати через лінки (так щоб все оновлювалось) з врахуванням того, що координати для генерального плану та будівлі були отримані з геодезичних вишукувань.
Тобто основа (підложка геодезії) розроблення в цивілі, побудована поверхня, потім поверхня імпортована до Ревіт, В якому побудований топосолід, та змодельований котлован, посаджена будівля. Потім будівлю в координатах садимо в новий файл Цивіл (в якому робимо генеральний план). До цього ж файлу прикладаємо чорнову поверхню з геодезії через розширення з файлу геодезії. Моделюємо генплан (з доріжками, озелененням і т.д.) з новою проектною поверхнею. Після цього проектну поверхню можемо завантажити в Ревіт для побудови проектного топосоліду (це вже чисто для краси, та можливо рендеру).
Я якось так собі це уявляю, але незнаю як реалізувати.
Буду дуже вдячний за роз'яснення.