Not: Bu makale İspanyolca ve İngilizce olarak yazılmış ve yayınlanmıştır ve yayınlanan orijinalin çevrilmiş bir versiyonudur < target=_blankspan data-contrast="none">burada.
Bir arma uygulaması olarak başlayan şey hızla daha iddialı bir projeye dönüştü, sonunda karakter tasarımı, modelleme, tımarlama, desenleme, animasyon, teçhizat, render ve kompozisyon – kısacası tüm üretim hattı haha.
13 yaşında animasyona başladığım zamana kıyasla şimdi 31 yaşında neler başarabileceğimi görmek beni çok heyecanlandırıyor. Sizin için ama her şeyden önce kendim için yaratmaya devam etmeyi umuyorum.
Her şey bir eskizle başladı. Esas olarak bir arma projesi olduğu için, gözler gibi bazı zorluklar eklemek istedim. Her zamanki küresel gözleri değil, oval gözlerin dönüşünü düzenlemenin karmaşıklığını istedim ve o andan itibaren şekiller organik olarak yaratıldı.
Modelleme için Maya'da %100 şekillendirme zorluğuna sahip olmak istedim, yeni remesh veya boole araçları ihtiyacım olan şey için harika çalıştı, karakteri hızlı bir şekilde şekillendirebildim.
Şimdi Bakım için Xgen Interactive Groom Editor'ı kullandım ve bir cazibe gibi çalıştı, kürkü tam olarak istediğim gibi şekillendirebildim, render için Arnold kullandım çünkü o "Film – yüksek kalite" hissine sahip olmak istedim.
Bu inanılmaz projede odak noktam armaydı. Bu noktada, karaktere zaten aşıktım ve ona elimden gelenin en iyisini yapmak istedim.
Her türlü kontrolü oluşturmak ve ona mümkün olan en yüksek esnekliği sağlamak için yeni çoklu görünüm sistemini kullandım.
Animasyon için eskizleri referans olarak kullandım, pozları olabildiğince sadık tutmaya çalıştım, bence teçhizatın elde etmeme izin verdiği sonuç inanılmazdı.
Ve son kısma, kompozisyona geliyoruz! Arnold'un render geçişleri burada büyük bir rol oynadı […]
Ve bu kadar millet! haha bu, tek kişilik grup haha'nın bir haftalık çalışmasının sonucudur. Umarım siz de benim kadar keyif almışsınızdır.
Not: Bu makale İspanyolca ve İngilizce olarak yazılmış ve yayınlanmıştır ve yayınlanan orijinalin çevrilmiş bir versiyonudur
Buraya yorum eklemek için kayıtlı bir kullanıcı olmanız gerekir. Daha önce kayıt olduysanız, lütfen giriş yapın. Henüz kayıt olmadıysanız, lütfen kayıt olun ve giriş yapın.