Community
Bifrost Forum
Welcome to the Bifrost Forum. This is the place for artists using Bifrost to ask and answer questions, browse popular topics, and share knowledge about creating effects procedurally using Bifrost. You can also visit the Bifrost Community on AREA to download an array of ready-to-use graphs, read Bifrost news and updates, and find the latest tutorials.
cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

update_point_neighbors node broken

4 REPLIES 4
SOLVED
Reply
Message 1 of 5
a.mayaUser
212 Views, 4 Replies

update_point_neighbors node broken

Hi everyone,

I'm opening an old scene and the update_point_neighbors node is giving me tons of errors, and it looks like it's missing a port.

Has been updated/replaced with something else, or a different workflow?

Thanks

bifrost 2.7.0.1, rebel pack 0.44, Maya 2024.1

4 REPLIES 4
Message 2 of 5
sepu6
in reply to: a.mayaUser

You should be able to use the point neighbors as it is.  Just connect the output of the point_neighbors if that doesn't work , share the scene.  

Message 3 of 5
a.mayaUser
in reply to: sepu6

Hi @sepu6 

thanks for the reply,

Here's the stripped down scene that was working before.

Message 4 of 5
sepu6
in reply to: a.mayaUser

Here u go

 

maya_OQFG3aRRzO.png

Message 5 of 5
a.mayaUser
in reply to: sepu6

Aw god that's the first thing I tried, but I totally forgot to create a new port on the output node, the old one wasn't working. Too much time not using bifrost I guess 😕

Thanks @sepu6 

Can't find what you're looking for? Ask the community or share your knowledge.

Post to forums  

Autodesk Design & Make Report