Community
Bifrost Forum
Welcome to the Bifrost Forum. This is the place for artists using Bifrost to ask and answer questions, browse popular topics, and share knowledge about creating effects procedurally using Bifrost. You can also visit the Bifrost Community on AREA to download an array of ready-to-use graphs, read Bifrost news and updates, and find the latest tutorials.
cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Render MPM sand simulation with Arnold

9 REPLIES 9
SOLVED
Reply
Message 1 of 10
moiamy
803 Views, 9 Replies

Render MPM sand simulation with Arnold

Hello

Though it seemed an easy one, I can't figure why my MPM sand simulation doesn't render !

 

mpm render sand.jpg

Labels (2)
9 REPLIES 9
Message 2 of 10
Christoph_Schaedl
in reply to: moiamy

What Arnold and Bifrost version are you running?

----------------------------------------------------------------
https://linktr.ee/cg_oglu
Message 3 of 10
moiamy
in reply to: Christoph_Schaedl

Bifrost version 2.2.0.1-202011260743-32fc074

Arnold-Bifrost Procedural for Arnold 5.3.0.0, 6.0.0.0

 

 

Arnold Mto4.0.0

Arnold Core 6.0.0.0

Message 4 of 10
Christoph_Schaedl
in reply to: moiamy

Does the Sand Sample file render?
Its in the Bifrost Browser in Maya.

----------------------------------------------------------------
https://linktr.ee/cg_oglu
Message 5 of 10
moiamy
in reply to: Christoph_Schaedl

nope !

Message 6 of 10
moiamy
in reply to: moiamy

Actually even the plane created in Bifrost Graph does not show during the arnold render

Message 7 of 10
moiamy
in reply to: moiamy

// Error: [mtoa.translator] bifShapeTranslator: Arnold node type bifrost_graph does not exist. //

Message 8 of 10
Christoph_Schaedl
in reply to: moiamy

Could you try to update Arnold to 4.1.1.1
But not Arnold 4.2 cause it wont work.

----------------------------------------------------------------
https://linktr.ee/cg_oglu
Message 9 of 10
moiamy
in reply to: moiamy

:chequered_flag:

Message 10 of 10

I had the same issue some time back. Arnold was installed along with 2020.4. reinstalling Arnold fixed that problem. All the files Consta used for demo was not rendering.

Can't find what you're looking for? Ask the community or share your knowledge.

Post to forums  

Technology Administrators


Autodesk Design & Make Report