Etkinliğinizi etkili bir şekilde tanıtmak için bazı ipuçlarını keşfedin. Tanıtım konusunda yardım istiyorsanız [email protected] e-posta adresinden bize bildirin.
İlgi Çekici Bir Web Sitesi veya Açılış Sayfası Oluşturun:
- Etkinliğinizin önemli ayrıntılarını vurgulayan ilgi çekici bir sayfa tasarlayın. Herhangi bir sosyal medya reklamınızda buna bağlantı verin.
Ağınıza e-posta gönderin:
- Üyelerinize ve ağlarınıza bir e-posta gönderin. Liderler ve üyeler tarafından paylaşımı teşvik etmek için kolayca iletilebilir hale getirin.
Sosyal Medyadan Yararlanın:
- Etkinliğiniz hakkında sosyal medya platformlarında paylaşım yapın ve liderleri ve üyeleri bunu paylaşmaya teşvik edin.
- LinkedIn ve X'te haftada iki gönderi hedefleyin.
Diğer Kuruluşlarla Etkileşim Kurun:
- Diğer yerel toplulukları, sektör derneklerini, teknoloji şirketlerini ve ilgili yayınları veya web sitelerini davet edin ve çapraz tanıtım yapın.
- Yerel üniversiteleri veya topluluk kolejlerini dahil etmeyi unutmayın.
Teşvik Teklifleri:
- Katılım ödülleri, iyi yemekler ve diğer somut avantajlarla katılımcıların ilgisini çekin. Bu teşviklere yardımcı olacak ortaklar ve sponsorlar arayın.
Flyers Oluşturun ve Dağıtın:
- Bir broşür tasarlayın ve hedef kitlenizin göreceği yerlere dağıtın.
- Yerel şirketlere fiziksel davetiyeler göndermeyi düşünün.
Ücretli Pazarlama:
- Ücretli promosyonlar için Google Reklamlarını, LinkedIn Reklamlarını, Facebook Reklamlarını ve yerel yayınları kullanın.
Autodesk Support:
- Autodesk, etkinliğinizi @adskCommunity Twitter hesabı aracılığıyla tanıtmanıza yardımcı olabilir.