Autodesk Group Network Bilgi Bankası - Türkçe
Birlikte daha fazlasını başarmak. Küresel kullanıcı grupları ağımızda nasıl bağlantı kuracağınızı ve işbirliği yapacağınızı öğrenin.

Grup Etkinliğinizi/Toplantınızı Tanıtma 

Katkı Sahipleri

Group Network Full Lock Up V2-01.png

Etkinliğinizi etkili bir şekilde tanıtmak için bazı ipuçlarını keşfedin. Tanıtım konusunda yardım istiyorsanız [email protected] e-posta adresinden bize bildirin.

İlgi Çekici Bir Web Sitesi veya Açılış Sayfası Oluşturun: 

• Etkinliğinizin önemli ayrıntılarını vurgulayan ilgi çekici bir sayfa tasarlayın. Herhangi bir sosyal medya reklamınızda buna bağlantı verin.  

Ağınıza e-posta gönderin: 

• Üyelerinize ve ağlarınıza bir e-posta gönderin. Liderler ve üyeler tarafından paylaşımı teşvik etmek için kolayca iletilebilir hale getirin. 

Sosyal Medyadan Yararlanın: 

• Etkinliğiniz hakkında sosyal medya platformlarında paylaşım yapın ve liderleri ve üyeleri bunu paylaşmaya teşvik edin. 
  • LinkedIn ve X'te haftada iki gönderi hedefleyin. 

Diğer Kuruluşlarla Etkileşim Kurun: 

• Diğer yerel toplulukları, sektör derneklerini, teknoloji şirketlerini ve ilgili yayınları veya web sitelerini davet edin ve çapraz tanıtım yapın. 
  • Yerel üniversiteleri veya topluluk kolejlerini dahil etmeyi unutmayın.  

Teşvik Teklifleri: 

• Katılım ödülleri, iyi yemekler ve diğer somut avantajlarla katılımcıların ilgisini çekin. Bu teşviklere yardımcı olacak ortaklar ve sponsorlar arayın. 

Flyers Oluşturun ve Dağıtın: 

• Bir broşür tasarlayın ve hedef kitlenizin göreceği yerlere dağıtın. 
  • Yerel şirketlere fiziksel davetiyeler göndermeyi düşünün. 

Ücretli Pazarlama: 

• Ücretli promosyonlar için Google Reklamlarını, LinkedIn Reklamlarını, Facebook Reklamlarını ve yerel yayınları kullanın. 

Autodesk Support: 

• Autodesk, etkinliğinizi @adskCommunity Twitter hesabı aracılığıyla tanıtmanıza yardımcı olabilir.