AutoCAD – Tüm Ürünler – Türkçe
Tüm AutoCAD ürünleri için Autodesk AutoCAD forumlarına hoş geldiniz. Deneyimlerinizi paylaşın, sorular sorun ve popüler AutoCAD ve araçlarıyla ilgili konuları keşfedin.
iptal
Sunun için bulunan sonuçlar gösteriliyor: 
Göster  sadece  | Bunun yerine şunu ara: 
Şunu mu demek istediniz? 

AutoCAD Sertifikasyonu ile Kariyerinize Yön Verin!

1 YANIT 1
Yanıtla
Mesaj 1 / 2
Olcay.Kuk
6583 Görüntüleme, 1 Yanıt

AutoCAD Sertifikasyonu ile Kariyerinize Yön Verin!

autodesk-aec-banner-v3.jpg 

 

Autodesk sertifikasyonlarına sahip olarak kariyerinizde rakiplerinizden bir adım öne geçebilirsiniz. Uzmanlığınızı Autodesk sertifikasyonu ile belgeleyin, kariyerinize şimdi yön verin. Autodesk AutoCAD, Civil 3D ürünleriyle ilgili uluslararası geçerliliği olan Autodesk Certified Professional (ACP) ve Autodesk Certified User (ACU) sertifikalarına sahip olmak için bir Autodesk Yetkili Eğitim ve Sertifikasyon Merkeziyle iletişimi geçebilirsiniz.

 

Yetkili Eğitim ve Sertifikasyon Merkeziyle iletişime geçmenizin ardından, online olarak katılım göstereceğiniz sınav için bir randevu alabilirsiniz. Sınav gününe kadar hazırlıklarını tamamlayıp çoktan seçmeli ve uygulamalı olarak rastgele sizlere sorulacak sorulara vereceğiniz doğru yanıtların ardından uluslararası geçerliliği olan Autodesk sertifikasına sahip uzman ünvanına ve aşağıdaki rozetleri tüm mecralarda kullanma hakkına sahip olabilirsiniz.

 

Autodesk Yetkili Eğitim ve Sertifikasyon Merkezleri için http://www.autodesk.com.tr/training-and-certification/authorised-training-centres

 

ACP ve ACU Sınavlarıyla ilgili daha detaylı bilgi almak için http://www.certiport.com/Portal/desktopdefault.aspx?tabid=778&roleid=101 ve http://www.certiport.com/Portal/desktopdefault.aspx?tabid=667&roleid=101 adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

 

AutoCAD-Professional.jpgAutodesk_AutoCAD_Certified_User_Certificate_Sample.jpgautodesk_autocad_pro.png

Autodesk_AutoCAD_User_NV.png

Forumlarımızda çözülen sorularınızı lütfen  ÇÖZÜMÜ KABUL ET  olarak işaretleyin!
Beğendiğiniz mesajları lütfen "BEĞENİ" ile ödüllendirin!


Olcay Kük
Topluluk Yöneticisi


1 YANIT 1
Mesaj 2 / 2
Anonymous
cevap verdi: Olcay.Kuk

size nasıl ulaşabiliriz 

ben de sertifika almak istiyorum beni arayabilir misiniz

0542 538 81 29 

 

Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.

Soru Sor  

Autodesk Design & Make Report