AutoCAD – Tüm Ürünler – Türkçe
Tüm AutoCAD ürünleri için Autodesk AutoCAD forumlarına hoş geldiniz. Deneyimlerinizi paylaşın, sorular sorun ve popüler AutoCAD ve araçlarıyla ilgili konuları keşfedin.
iptal
Sunun için bulunan sonuçlar gösteriliyor: 
Göster  sadece  | Bunun yerine şunu ara: 
Şunu mu demek istediniz? 

Autocad Mechanical 20016 sp1 Move komutu sorunu

2 YANIT 2
ÇÖZÜLDÜ
Yanıtla
Mesaj 1 / 3
satinalma3
2370 Görüntüleme, 2 Yanıt

Autocad Mechanical 20016 sp1 Move komutu sorunu

Sayın İlgili Arkadaşlar,

 

Autodesk Factory Design 2016 sürümü içerisinde Autocad Mechanical 2016 SP1 programını yoğun olarak kullanmaktayız. Bir çok projede küçük büyük farketmiyor. Move komutu için M tuşuna bastığımda dosya büyüklüğüne göre bazen dakika olabiliyor bekliyorum. seçip yürütmek istediğimde bir o kadar daha bekliyorum. farklı bir çok alternatif denedim fakat çözüme ulaşamadım. Farklı bir notebookta çok fazla özellikleri yok. aynı dosyaları denediğimde bu tarz bir sorunla karşılaşmıyorum. Move komutu ile ilgili bir çözüm fikriniz var mıdır. yardımlarınızı rica ederim. teşekkürler.

 

Dell Precision T5500

 

20 GB Ram

 

Xeon E5620 2.4 Ghz  2 işlemci 

 

Quadro Fx 3800 9.18.13.4195

 

500 GB Samsung SSD

 

windows 10 64bit

2 YANIT 2
Mesaj 2 / 3
TuncayBAKKAL01
cevap verdi: satinalma3

Başka bir bilgisayarda sorun olmuyor ise hatanın dosyadan değil sistem üzerindeki yazılımdan kaynaklandığını tespit etmişsiniz. Yazılımı kurduğunuzda bu hatanın olmadığını doğrulayabiliyorsanız, sisteme yüklenen bir güncelleme yada başka bir yazılım nedeniyle çalışan dosyalar etkileniyor olabilir. Öncelikli olarak bilgisayarınızda bir başka isimle oturum açıp aynı işlemi deneyin. Tekrar ediyor ise sistemi formatlayıp yeniden kurmak sorununuzu çözebilir. Bazı durumlarda güvenlik duvarı ve antivirüs yazılımları da bu hatalara neden olabiliyor.

TuncayBAKKAL

AutoCAD Eğitmeni ve Danışmanı
AutoCAD ve Fusion 360 Görsel Eğitim
Fusion 360 Kitabı Çıktı!
http://www.tuncaybakkal.com
Instagram: @tuncay_bakkal
Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" ("Accept as Solution") seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.
Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" ("Kudos") ile ödüllendirin.

Mesaj 3 / 3
satinalma3
cevap verdi: TuncayBAKKAL01

Merhaba,

 

domaine dahil olmayan antivirüsü olmayan ham yeni kurulmuş bilgisayarda da move sorunu yaşıyoruz. farklı bir alternatifiniz var mıdır. 

Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.

Soru Sor  

Autodesk Design & Make Report