Duyurular

Aralık ayından itibaren topluluktaki 10 yıl ve daha eski içerikleri arşivleyeceğiz. Bu SSS daha fazla bilgi sağlamaktadır.

Ayarlarımı kaydetmiyor

Anonymous

Ayarlarımı kaydetmiyor

Anonymous
Uygulanamaz

Herkese merhaba , problemim şu ; autocad ten çıkış yaptığım zaman çıkarken otomatik olarak kaydet açık olmasına rağmen hiçbir ayarı kaydetmiyor. ilk önce 30 günlük deneme sürümünü indirmiştim 2016 nın sonra öğrenci demosuna kaydoldum serial key aldım aktif hale getirdim bunu söylememin sebebi acaba sorun bundan mı kaynaklanıyor. programı silip yeniden yüklemeyi düşünüyorum

0 Beğeni
Yanıtla
Soluciones aceptadas (1)
1.344 Görüntüleme
4 Yanıt
Respuestas (4)

Gokhan_Kaya
Mentor
Mentor
Merhaba
Ayarlarımı kayıt edemiyorum derken Autocad te cizim le ilgili ayarlar mı Dimension text gibi yoksa arayüzdeki komutların sekli ve yerleri ile ilgili ayarlar mı

Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" ("Accept as Solution") seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.
Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" ("Kudo") ile ödüllendirin.

Gökhan Kaya
Tehcnical Manager
Autodesk Inventor Certified Professional 2015
LinkedIn

MSI WS 60 i7 Quadro M2000M

Olcay.Kuk
Community Manager
Community Manager

Merhaba @Anonymous

Konuyla ilgili @Gokhan_Kaya nın önerileri doğrultusunda biraz daha detaylı bilgiler verebilirseniz sorununuzun çözmek için yardımcı olabiliriz.

Forumlarımızda çözülen sorularınızı lütfen  ÇÖZÜMÜ KABUL ET  olarak işaretleyin!
Beğendiğiniz mesajları lütfen "BEĞENİ" ile ödüllendirin!

Olcay Kük
Topluluk Yöneticisi

0 Beğeni

acad_instructor
Advisor
Advisor
Kabul edilen çözüm

Sayın otojeli98,

AutoCAD literatüründe otomatik kaydetme özelliği, dosyanın otomatik dakika aralıklarında SAVE edilmesi anlamı taşır.

"Hiçbir ayar" tanımını biraz açarsanız sizi derhal çözüme yönlendirelim.

İyi çalışmalar.

M.Ö.

Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜMÜ KABUL ET" seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın!
Beğendiğiniz mesajları lütfen "BEĞENİ" ile ödüllendirin!

Murat ÖGÜTLÜ

23050511014
New Member
New Member

mesela çizgi bölümüne merkez çizgisini ekliyorum ve bunun da kalınlığını ve uzunluğunu belirliyorum ya da layer ekliyorum ama bu özellikler autocad i her kapatıp açtığımda sıfırlanıyor

0 Beğeni