Autodesk Auto cad 2015 MAC icin olan programi indirdim. Fakat baslatamiyorum.

Anonymous
Uygulanamaz
2.722 Görüntüleme
9 Yanıt
Mesaj 1 / 10

Anonymous
Uygulanamaz

Autodesk Auto cad 2015 MAC icin olan programi indirdim. Fakat baslatamiyorum. Bana yardim ederseniz memnun olurum.

Saygilarimla

Mehmet Ali Celepsoy

0 Beğeni
Kabul edilen çözümler (1)
2.723 Görüntüleme
9 Yanıt
Replies (9)
Mesaj 2 / 10

TuncayBAKKAL01
Advisor
Advisor

Merhaba,

Kurulumu yaptınız mı? Açılma hatası mı veriyor? Ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz?

TuncayBAKKAL

AutoCAD Eğitmeni ve Danışmanı
AutoCAD ve Fusion 360 Görsel Eğitim
Fusion 360 Kitabı Çıktı!
http://www.tuncaybakkal.com
Instagram: @tuncay_bakkal

0 Beğeni
Mesaj 3 / 10

Anonymous
Uygulanamaz

Sayın Tuncay BAKKAL

Mesajımı yanıtladığınız için çok teşekkür ederim. Ben Amerika da uzun müddet balistiğim şirkette AutoCAD kullandım. Şimdiye kadar AutoCAD R 14 kullanıyordum. Eski çizdiğim resimler göz atmak yeni basit resimler çizmek için bana yetiyordu. Bu AutoCAD 14 için bilgisayarımda Windows XP’yi kullanıyordum. Yeni aldığım bilgisayar MacBook Pro’da  bu programı artık kullanamıyorum. Çünkü bu programı yülüyemiyorum.

AutoCAD, Auto desk Auto cad 2015 for MAC kullanmama 3 sene müsaade etti. EDUCATION STAND-alone programını MacBook Pro’ma yükledim. Fakat bu programı kullanamıyorum. Dr. Kadir GOK ve Dr. Arif Gök’ün yazdığı “AutoCAD 2015” kitabini aldım. Faydası olmadı.

Ben 84 yaşında bir Elektrik Mühendiseyim. Çok bos zamanım var. “Auto desk Auto cad 2015 for MAC” imi kullanmak istiyorum. Bana bunu nasıl kullanacağımı anlatan hangi kitapları tavsiye edersiniz. Ayrıca bu programın nasıl çalıştığına ait Türkçe ve İngilizce el kitapları var mi?.

Saygılarımla

Mehmet Ali Celepsoy

Elektrik Mühendisi

Mail: [email protected]

0 Beğeni
Mesaj 4 / 10

Anonymous
Uygulanamaz

Merhaba

Macbookpro'ya autocad ögrenci versiyonu yazılım yüklemek istiyorum. Ama seçenekler arasında mac ya da ios işletim sistemi yok ve autocadin 2016 ve 2017 sürümleri var hangisini yüklememi önerirsiniz ?

0 Beğeni
Mesaj 5 / 10

Gokhan_Kaya
Mentor
Mentor
Merhabalar
Öğrenci versiyonunda programı yüklerken Autocad for Mac olanı yüklemelisiniz Tavsiyem 2017 yükleyin ama muhtemelen 2016 daha tutarlı olabilir çünkü servis paclerle düzeltmeleri yapılmıştır. Autocad for mac 2017 de ise yeni komutlar barındırmaktadır.

Saygılarımla,
Gökhan Kaya

Bu mesaj telefondan gönderildi yazım hataları olabilir.

Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" ("Accept as Solution") seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.
Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" ("Kudo") ile ödüllendirin.

Gökhan Kaya
Tehcnical Manager
Autodesk Inventor Certified Professional 2015
LinkedIn

MSI WS 60 i7 Quadro M2000M

Mesaj 6 / 10

Anonymous
Uygulanamaz

Yanıtınız için teşekkür ederim ancak Mac seçeneklerde yok direk windows 64 biti mi yüklemem gerekiyor ?

Ekran Resmi 2016-08-26 21.38.15.png

0 Beğeni
Mesaj 7 / 10

Gokhan_Kaya
Mentor
Mentor
Merhaba
İndirmek istediğiniz ürün Autocad
Autocad for Mac farklı bir üründür Autocad ürününün altında listelenmeyebilir 2016 versiyonuna kadar ayrı bir ürün olarak lanse edildi 2017 kontrol etmedim ama öğrenci sitesinde Autocad for Mac ürününü bulmaya çalışın all product altında listelenecektir

Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" ("Accept as Solution") seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.

Gökhan Kaya
Tehcnical Manager
LinkedIn

Mesaj 8 / 10

Anonymous
Uygulanamaz

2016 versiyonunda mac e uyumlu olanı mevcut ama 30 günlük deneme sürümünde. 3 yıl yerine 30 gün kullanmak istemiyorum tabi. Öğrenciler için geçen resimde yolladıgım gibi 2016 ve 2017 versiyonunda da sadece windows için olanı var.

0 Beğeni
Mesaj 9 / 10

Hasan-ER
Collaborator
Collaborator
Kabul edilen çözüm

Merhabalar,

Autodesk ürünleri genel indirme platformundan ulaşabilirsiniz. Yalnız şuan AutoCAD for Mac 2017 Autodesk tarafından daha yayınlanmadı.

Aşağıdaki linke tıklayın ve adımları izleyin;

https://knowledge.autodesk.com/customer-service/account-management/software-downloads/previous-versi...

Saygılarımla,

Hasan ER

Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.
Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" ile ödüllendirin.
Mesaj 10 / 10

Gokhan_Kaya
Mentor
Mentor

Merhabalar

Autodeskin Ögrenci sitesine giriş yapın ve all product sectikten sonra aşagıdaki resimde de gösterdigim üründen Mac için olanı secmeniz gerekli olacak

Autodesk Ögrenci Sitesi http://www.autodesk.com/education/free-software/all

Autocad for mac.png

Gökhan Kaya
Tehcnical Manager
LinkedIn

0 Beğeni