fatal error unhandled access violation reading 0x0000 exception at

Anonymous
Uygulanamaz
17.496 Görüntüleme
5 Yanıt
Mesaj 1 / 6

Anonymous
Uygulanamaz

Merhaba Autocad 2018 öğrenci sürümü kullanıyorum. Ama her açtığımda fatal error unhandled access violation reading 0x0000 exception at hatası verdiğinden dolayı artık kullanamıyorum. Bu hatayı nasıl düzeltebilirim. Türkçe bir yanıt yazarsanız sevinirim.

Kabul edilen çözümler (1)
17.497 Görüntüleme
5 Yanıt
Replies (5)
Mesaj 2 / 6

Gokhan_Kaya
Mentor
Mentor
Merhaba
Autocad i default ayarlara çekmeniz problemi düzeltebilir Windows'un başlat menüsünde Reset settings to default Autocad tıklayın

Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" ("Accept as Solution") seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.
Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" ("Kudo") ile ödüllendirin.

Gökhan Kaya
Tehcnical Manager
Autodesk Inventor Certified Professional 2015
LinkedIn

MSI WS 60 i7 Quadro M2000M

Mesaj 3 / 6

Anonymous
Uygulanamaz

İlginiz için teşekkürler. Söylemiş olduğunuz yöntemi denedim ama düzelmedi. Sorunun neden kaynaklandığını şans eseri buldum ve artık çalışıyor.

0 Beğeni
Mesaj 4 / 6

Olcay.Kuk
Alumni
Alumni

Merhaba @Anonymous

Çözüm yönteminizi paylaşabilirseniz, benzer sorunu yaşayan kullanıcılar için bir kaynak olacaktır. İlginize teşekkür ederiz.

Forumlarımızda çözülen sorularınızı lütfen  ÇÖZÜMÜ KABUL ET  olarak işaretleyin!
Beğendiğiniz mesajları lütfen "BEĞENİ" ile ödüllendirin!

Olcay Kük
Topluluk Yöneticisi

Mesaj 5 / 6

Anonymous
Uygulanamaz
Kabul edilen çözüm
Ekran kartiyla oluşan bir hataydi bendeki.Benim ekran kartim amd radeon r7 m440 en son surume guncelledigimden dolayi bu hatayi veriyormus. O yuzden eski surume geri getirdim. Sorunsuz bir sekilde calisiyor artik.
0 Beğeni
Mesaj 6 / 6

Anonymous
Uygulanamaz

Merhaba, aynı problemi bende yaşıyorum reset setting yaptığımda (back up reset custom settings) ve (reset custom settings) çıkıyor hangisini seçmeliyim?

0 Beğeni