Ekran anlık olarak kararıp sonrasında karıncalanıyor?

Anonymous
Uygulanamaz
1.480 Görüntüleme
1 Yanıt
Mesaj 1 / 2

Anonymous
Uygulanamaz

Merhaba

Biraz önce Desktop app'tan Autocad 2021 kurdum. Sorunsuz kuruldu ve her şey tamamdı. Sonra farkettim ki bir komut kullanınca veya zoom yapınca ekran kararıyor sonrasında karıncalanıyor. Öyle kalmıyor ama sürekli böyle oluyor.  Daha öncede bu soruna benzer konular açılmış ama benim sürücülerim güncel yeni formatlandı pc tüm sürücüler güncel bu nedenle pek çözüm olmadı. Ne yapabilirim?

0 Beğeni
1.481 Görüntüleme
1 Yanıt
Reply (1)
Mesaj 2 / 2

CaglarDURAN
Advisor
Advisor

@Anonymous Merhaba, Ekran kartı arızası olabilir, donanımsal sorunlu çok bilgisayar kullanıcısı var bu yüzden sorunun neyden kaynaklı olduğunu bilebilmek için benim fikrim çevrenizde hem uygulamaları kullanan hemde bilgisayar donanım bilgisi olan birilerine göstermenizi tavsiye ederim. Eğer öyle biri yoksa yinede konuyu detaylandırırsanız birlikte çözüm arayalım.

- bilgisayar özelliklerinizi

- masaüstü mi, dizüstü mü gibi paylaşımlar yapabilirmisiniz. ( muhtemelen dizüstüdür genelde bu karıncalanma, problemleride ekran kartı arızasıdır. benim şuan 2 yıllık bir oyuncu bilgisayarım serviste ekran kartı arızalı benzer sorunlar bende de vardı. )

Çağlar DURAN
Mechanical Engineer

Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi Beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldınız mı? Aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.

EESignature

0 Beğeni