Autocad seçili çizgiler kesik kesik gözüküyor

Anonymous
Uygulanamaz
25.441 Görüntüleme
10 Yanıt
Mesaj 1 / 11

Anonymous
Uygulanamaz

Merhabalar herkese işim acil olduğu için fazla araştıramadım birkaç birşey denedim fakat sonuç alamadım.

autocad'de çizdiğim bir çizgiyi geri sectiğim zaman kesik kesik çizgi olarak seçiyor önceden normaldi fakat birden bire bozuldu belki yanlış bir komut yazdım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim sizinle ekran görüntüsünüde paylaşacağım.Ekran Alıntısı.PNG

0 Beğeni
Kabul edilen çözümler (1)
25.442 Görüntüleme
10 Yanıt
Replies (10)
Mesaj 2 / 11

imadHabash
Mentor
Mentor

Hi and Welcome to AutoCAD Forum,

would you please describe more your issue , it's not clear enough ? 

Regards,

Imad Habash

EESignature

0 Beğeni
Mesaj 3 / 11

Anonymous
Uygulanamaz

when i select the normal solid lines, it appears like it is dahshed line i dont know how to explanation more .s

0 Beğeni
Mesaj 4 / 11

imadHabash
Mentor
Mentor

Hi,

Now it's OK !!. this behavior is normal depending on your AutoCAD version. please try to read this AKN article and i'm sure that it will help you . >> Click <<  >> Click 1 <<

Regards 🙂 

Imad Habash

EESignature

0 Beğeni
Mesaj 5 / 11

styegen
Collaborator
Collaborator

https://forums.autodesk.com/t5/autocad-turkiye/cizgiler-kesik-cikiyor/td-p/7058048 konusunda bazı çözümler sunulmuş bakabilirsiniz. 

0 Beğeni
Mesaj 6 / 11

Anonymous
Uygulanamaz

unfortunately it was not fixed. i tried several times even i deleted autocad. i have still same problem and i cant drawing it is distracting me. if it possible can you connect my computer from teamviewer ?

0 Beğeni
Mesaj 7 / 11

Anonymous
Uygulanamaz

Bende de aynı sorun oldu ve tüm yöntemleri denememe rağmen eski haline getiremedim lütfen yardımcı olur musunuz

0 Beğeni
Mesaj 8 / 11

Anonymous
Uygulanamaz

Biliyorum çok geç bir yanıt ama olur da bir gün birilerinin ihtiyacı olursa diye yazıyorum. 'GRAPHICSCONFIC' komutunu girdikten sonra açılan sayfada 'Hardware Acceleration' seçeneğini değiştirmeyi deneyin. Talimatlarda kapalı olması gerektiği yazıyordu ama bende kapalı olmasına rağmen sorun devam ettiği için açmayı denedim ve bu şekilde düzeldi.

Mesaj 9 / 11

CaglarDURAN
Advisor
Advisor
Kabul edilen çözüm

Aşağıdaki konu linkinde aynı sorun çözülmüş 

https://forums.autodesk.com/t5/autocad-tum-urunler-turkce/secili-cizgiler-kesik-gorunuyor/td-p/95042... 

Çağlar DURAN
Mechanical Engineer

Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi Beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldınız mı? Aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.

EESignature

Mesaj 10 / 11

elf.tsc5
Explorer
Explorer

Evet düzeldi çook teşekkürler 🙂

Mesaj 11 / 11

ahsennh
Community Visitor
Community Visitor

Autocad 2022 kullanıyorum. Hiçbir yöntemi uygulayamıyorum bunu düzeltmek için hardware acceleration'ı aç kapat yapamıyorum tıklanmıyor. Silip tekrar yükledim sorun devam ediyor

0 Beğeni