AutoCAD'DE ÖZEL YAZDIRMA SAYFASI AYARLAMA

nurdanaysolak41
Explorer Explorer
396 Görüntüleme
2 Yanıt
Mesaj 1 / 3

nurdanaysolak41
Explorer
Explorer

Merhaba, 

Özel yazdırma sayfası oluşturmak istiyorum sayfamın genişliği 7650mm yüksekliği 590mm.  Autocad bu boyutlarda özel sayfa oluşturmama izin vermiyor. Bu sefer 765x59 luk sayfada 1/10 ölçekte çıkartıyorum yazılar, çizgi kalınlıkları vs. herşey karışıyor çözümü nedir 

Bu gönderi şu nedenle düzenlendi: @lauri_barnhart daha fazla topluluk üyesinin bu konuyu bulmasına yardımcı olmak için ürünü başlığa ekledi.

0 Beğeni
Kabul edilen çözümler (1)
397 Görüntüleme
2 Yanıt
Replies (2)
Mesaj 2 / 3

acad_instructor
Advisor
Advisor
Kabul edilen çözüm

Muhtemelen kendi belirlediğiniz ölçülerde PDF dosyası yazdırmak istiyorsunuz.

Bildiğiniz gibi AutoCAD, 200 inch (5010 mm) ölçünün üzerinde baskı işi yapmıyor.

Tek çare 3th party bir ilave yazılımla çözüm üretmek...

En kullanışlı ve güvenilir olarak Adobe PDF driver-sürücüsünü kendi sitesinden indirip kurmanızı önerebiliriz.

Kurulum bitince PLOT ekranında aygıtlara girdiğini ve oradan özel boyut ekleyebildiğinizi göreceksiniz.

İyi çalışmalar.

Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜMÜ KABUL ET" seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın!
Beğendiğiniz mesajları lütfen "BEĞENİ" ile ödüllendirin!

Murat ÖGÜTLÜ

0 Beğeni
Mesaj 3 / 3

lauri_barnhart
Autodesk
Autodesk

Merhaba, @nurdanaysolak41,

Sadece check-in yapıyorum—@acad_instructor tarafından paylaşılan yanıtlar sorunuzu netleştirmeye yardımcı oldu mu?

"Öyleyse, lütfen sorununuzu çözen gönderi(ler)deki "Çözümü Kabul Et" düğmesine tıklamayı düşünün." Bunu yapmak, topluluktaki diğer kişilerin kolayca yararlı yanıtlar bulmasına yardımcı olur.

Sorunuz hâlâ daha fazla ilgiye ihtiyaç duyuyorsa, buradan bir güncelleme ile yanıt vermekten çekinmeyin. Bu şekilde, diğer üyeler ilerlemenize yardımcı olacak daha fazla öneri veya rehberlik ile atlayabilir.

Herşey gönlünce olsun,

Lauri | Topluluk Yöneticisi

Lauri | Community Manager
0 Beğeni