autocad bir anda kasmaya başladı

melikeeda9
Participant Participant
866 Görüntüleme
4 Yanıt
Mesaj 1 / 5

melikeeda9
Participant
Participant

Autocad çok yavaş. Öncesinde 2021sürümü kullanıyordum. değişiklik olur belki diye ilk önce Sildim 2021yükledim olmayınca 2024 yükledim. şuanda 2024 kullanıyorum. Bilgisayarda her şey güncel, ekran kartı Windows gibi. Autocadde dosyalarımın hepsini bloklayıp block editörde çalıştığımda çok hızlı işlem yapıyor, eski hızında yani ama drawing sayfasında öyle değil. ama sürekli block ediyor sayfasında da çalışamam tabii ki. İnternette yer alan her öneriyi denedim fakat işe yaramadı.

Bilgisayar özelliği i5, ram 8gb, ekran kartı gtx1650

Case 20564036 -

0 Beğeni
867 Görüntüleme
4 Yanıt
Replies (4)
Mesaj 2 / 5

CaglarDURAN
Advisor
Advisor

@melikeeda9 Merhaba, Linkteki çözüm önerilerini denediniz mi?

Çağlar DURAN
Mechanical Engineer

Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi Beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldınız mı? Aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.

EESignature

Mesaj 3 / 5

melikeeda9
Participant
Participant

Merhaba evet 2 seçenekteki uygulamaları da öncesinde yapmıştım değişen bir şey olmadı, grafik kartını güncelleyip yeniden ayarları da yapmıştım ama yine değişmedi. 1.seçenekteki graphic settingste autocad yüksek performans olarak tanımlı fakat 2.seçenekteki  nvıdıa ayarlarında autocad uygulaması yüksek performansta kayıtlı ama alt ayarlarında değişim yapamıyorum orası tuş tıklanmayacak şekilde duruyor. diğer uygulamalarda yapabiliyorum  ama. Dediğim gibi block editorde normal halinde çalışıyor ama sadece orada.  3DCONFİG yaptığımda da kalite düştüğü için kullanmak istemiyorum ama orda da kasıyor zaten. yani her şeyi denedim fakat düzelmiyor. 

0 Beğeni
Mesaj 4 / 5

Mehmet_Demiryurek
Mentor
Mentor

Merhaba @melikeeda9 

3DCONFIG komutunu çalıştırıp ekrana gelen tablonun resmini gonderebilirmisiniz?

Mehmet Şamil DEMİRYÜREK

Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? Bu gönderiyi beğenmekten çekinmeyin.
Sorunuz başarıyla yanıtlandı mı? ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.

EESignature

Linkedln

Mesaj 5 / 5

Olcay.Kuk
Alumni
Alumni

Merhaba @melikeeda9 

Durumunuzla ilgili son durumu paylaşabilir misiniz? 

Forumlarımızda çözülen sorularınızı lütfen  ÇÖZÜMÜ KABUL ET  olarak işaretleyin!
Beğendiğiniz mesajları lütfen "BEĞENİ" ile ödüllendirin!

Olcay Kük
Topluluk Yöneticisi

0 Beğeni