Community
Arnold for Maya Forum
Rendering with Arnold in Maya using the MtoA plug-in.
cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

layeredTexture1: could not set BOOL parameter "enable0". How to fix?

5 REPLIES 5
SOLVED
Reply
Message 1 of 6
artofcharly
2489 Views, 5 Replies

layeredTexture1: could not set BOOL parameter "enable0". How to fix?

Hi. dear support. When I start render, I saw this warning? Why? And how to fix this?

Thank you and have a great day.

Best regards,
Andrew.

Tags (3)
Labels (3)
5 REPLIES 5
Message 2 of 6
Anonymous
in reply to: artofcharly

Is this your own layer shader or Arnold's layer shader?

Message 3 of 6
artofcharly
in reply to: artofcharly

Hi, @Bhuwan Sharma

No this is standard layeredTexture node with 2 Inputs

4740-594ad-clip-35kb.png

4741-clip2net-191008092114.jpg

4742-clip2net-191008092125.jpg

I just mix texture sss and simple color.

Thank you.

Best regards,
Andrew.

Message 4 of 6
Anonymous
in reply to: artofcharly

well , that's just a warning ...the data types conversion between mtoa might be causing this to appear........don't have exact solution though....

Message 5 of 6
Anonymous
in reply to: Anonymous

better use arnold's layerRGB....this one is better ..

Message 6 of 6
artofcharly
in reply to: Anonymous

Ok. Thank you very much for this answer.

Can't find what you're looking for? Ask the community or share your knowledge.

Post to forums  

Technology Administrators


Autodesk Design & Make Report