Community
Arnold for Maya Forum
Rendering with Arnold in Maya using the MtoA plug-in.
cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Bifrost not rendering

5 REPLIES 5
SOLVED
Reply
Message 1 of 6
jeffSickles3460
3511 Views, 5 Replies

Bifrost not rendering

I have a simple bifrost simulation that has a liquid and some foam. The liquid renders fine after exporting the mesh to alembic... the foam however doesn't render as points... or spheres... or volumes. The error I get seems to indicate that mtoa is the culprit rather than some settings problem. Here is the error I get...

// Error: Bifrost to Arnold package not installed in /Applications/Autodesk/bifrost/1.5.0/arnold-5.0.0.0/lib // // Error: [mtoa.translator] bifrostTranslator: Arnold node type bifrost_polymesh does not exist. // // Error: Bifrost to Arnold package not installed in /Applications/Autodesk/bifrost/1.5.0/arnold-5.0.0.0/lib // // Error: [mtoa.translator] bifrostTranslator: Arnold node type bifrost_points does not exist. //

Anyone have an issue like this? Is this perhaps a Maya Env/Path problem?

Maya 2018/Arnold 5

Thanks...

Tags (3)
Labels (3)
5 REPLIES 5
Message 2 of 6

Do you have Maya 2018 Update 1? That installs the Bifrost to Arnold package, which you are missing.



// Stephen Blair
// Arnold Renderer Support
Message 3 of 6

Boom - that did it. Thanks Stephen!

Message 4 of 6

How can I render without Update 1.

Message 5 of 6

MtoA 3.3.0.1 not render bifrost

i'm using maya 2018.1

and Mtoa 3.2.0 render normally

Message 6 of 6
Stephen.Blair
in reply to: elmorsy_pro

@

Please do not answer a three-year old question with another question.
Please ask a new question and please supply an Arnold (verbosity level = Info)



// Stephen Blair
// Arnold Renderer Support

Can't find what you're looking for? Ask the community or share your knowledge.

Post to forums  

Technology Administrators


Autodesk Design & Make Report