Community
Arnold for Maya Forum
Rendering with Arnold in Maya using the MtoA plug-in.
cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Animated aiStandin works in gui mode but only uses first frame in mayabatch.

2 REPLIES 2
Reply
Message 1 of 3
Anonymous
298 Views, 2 Replies

Animated aiStandin works in gui mode but only uses first frame in mayabatch.

Maya 2018.4, mtoa 3.1.1, windows 7&10. If we export an animated standin for objects using a namespace like:

- <some name>_v001

Everything works fine. If however we use a namespace like this:

- <some name>_001

Then the standin only uses the first frame in mayabatch instead of the full range, but works fine within an interactive session of maya.

Tags (3)
Labels (3)
2 REPLIES 2
Message 2 of 3
Stephen.Blair
in reply to: Anonymous

So the ass files are named like this?

  • example_001.0001.ass
  • example_001.0002.ass
  • example_001.0003.ass
  • and so on...

That worked fine when I did Render > Batch Render

Maya 2019.2, MtoA 3.3.0.1, Windows 7

I don't see anything related in the release notes for all the versions since MtoA 3.1.1

I'll try with the older MtoA



// Stephen Blair
// Arnold Renderer Support
Message 3 of 3
Stephen.Blair
in reply to: Anonymous

MtoA 3.1.1 and Maya 2018 worked for me



// Stephen Blair
// Arnold Renderer Support

Can't find what you're looking for? Ask the community or share your knowledge.

Post to forums  

Technology Administrators


Autodesk Design & Make Report