Community
Arnold for Houdini Forum
Rendering with Arnold in Houdini and Solaris using the HtoA plug-in.
cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Specific AOV Issue: Arnold Denoiser Not Completing

2 REPLIES 2
Reply
Message 1 of 3
hahoisuk
87 Views, 2 Replies

Specific AOV Issue: Arnold Denoiser Not Completing

Houdini Version 19.5.682

HtoA Version: 6.2.3.1

OS: Rocky8.8

 

Hello,

I am currently developing a pipeline for Solaris and Arnold rendering. I've noticed an issue with the Arnold denoiser not working perfectly for certain AOVs on houdini display view.

 

When using the imager_denoiser with a diffuse AOV, it only works for four iterations and does not complete the process. However, RGBA works perfectly fine, and the Katana renderer in Houdini functions well.

 

I am using Houdini version 19.5.682 and HtoA version 6.2.3.1. The latest versions of these tools also exhibit the same issue.

 

Are there any solutions available for this problem? 

 

hahoisuk_0-1700631249187.png

 

2 REPLIES 2
Message 2 of 3
Stephen.Blair
in reply to: hahoisuk

Not sure what you mean by "four iterations". Four AA passes (-3, -2, -1, 1) ?

Can you upload your test scene?



// Stephen Blair
// Arnold Renderer Support
Message 3 of 3
hahoisuk
in reply to: Stephen.Blair

it just looks like four or five times for denoise in my eyes.

I will upload hip data to you able to check. 

 

Thank you!!

Can't find what you're looking for? Ask the community or share your knowledge.

Post to forums